Widok

Czy feromony działają

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i chciałbym sprawić sobie coś co pomoże mi w kontakcie z płcią przeciwną. Czy taki zapach byłby w stanie sprawić, że potencjalna kobieta by się mną bardziej zainteresowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musze się tutaj zgodzić. Pheromone essence działają. Są najlepsze, chociaż polecam głównie w połączeniu z innym zapachem ( nie muszą być to drugie feromony, sam używam do standardowych perfum i ta opcja mi odpowiada najbardziej bo nie musiałem rezygnować z mojego ulubionego zapachu, który jednak feromonów w składzie nie zawiera).

Pheromone essence, drogie ale rzeczywisćie mają w sobie feromony co kilka razy przetestowałem. Chociaz na początku nie wierzyłem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawia mnie czy stosowaliście jakieś zapachy i perfumy z piżmem, które uznawane są też za zapachy z feromonami. Pojawia się kolejne pytanie czy feromony działają? Czy mają wpływ na podryw? Czy mogą sprawdzić się w klubie czy podczas spotkania z inna dziewczyna. Jakie macie zdanie w temacie?

Też się zastanawiam nad feromonami, trochę na ich temat czytałam na https://sklepintymny.com.pl

Przecie to nie działa

true story

stosowałem feromony i ze skutecznościa różnie bywało. Teraz stawiam na tabletki Prosent 600 biorę od pewnego czasu to taki booster na testosteron i libido. Kobiety to wyczuwają podświadomie. Widzę różnicę i to znaczną.

Dziękii za rady. Właśnie nad nimi się w sumie zastanawiałem.Jak coś to zamówione!

Tym, ze są mocniejsze w zapachu, zapach w sumie jest o wiele inny, bardziej korzenny (sam lubie takie wonie tak wiec mi to akurat odpowiada). No i mają w sobie o wiele większe dawki feromonów tak wiec ich dzialanie jest znacznie mocniejsze na innych. Miałem dwie wersje, porównujac lepiej jest zamówić sobie własnie ciemne.

Ja mam love desire ale te niebieskie i w sumie również jestem zadowolony. Czym rożnią się te czarne?

Tak jak tutaj osoba powyżej pisze, polecam Love Desire ale te droższe w czarnej butelce. Niebieskich nie próbowałem ale na forach pisali,że te ciemne długo się trzyma jąi są mocniejsze i w sumie to tak właśnie jest. kupiłem jakieś 4 tygodnie temu i zacząłem używać od razu, i od razu codziennie używam sobie jak takich zwykłych normalnych perfum. Po zastosowaniu czuję się jakby bardziej pewny siebie, wesoły jakiś taki rozluźniony i chyba nie jest to złudzenie bo przed pierwszym razem jak użyłem stwierdziłem, że pewnie zaraz powiem sobie ze jest inaczej i będzie to złudzenie, no ale widocznie widziałem zainteresowanie innych, przede wszystkim kobiet tak wiec nie może być to jedynie złudzenie.

Love Desire w wersji premium. Albo Pheromone essence. Jeszcze wiele osob poleca sobe the edge ale sam kupilem i akuat u mnie był to niewypał. Nie zadzialałały pomimo wyższej ceny od Love desire i wróciłem własnie do love desire.

Sam chciałbym wypróbować. Może nie tyle na kobiety co w sytuacjach biznesowych ( aktualnie jestem na etapie czytania kilku ksiażek o manipulacji w biznesie i tam polecają właśnie aby wypróbowąc sobie właśnie feromony)

Założmy, że cena nie robi tutaj róznicy to jakie konkretne feromony polecicie?

ja biorę środek na testosteron - Prosent 600. Jedna tabletkę dziennie. Już po 2 tygodniach laski zaczęły się kleić. Nie ma to jak naturalne męskie feromony.

Zamawiałem na intymno sc .pl ale sklepów w sieci jest dużo. Akurat tam miałem promocję ale możesz sobie porównać jeszcze z intym nymi ( masz porównywarki typu cene czy sk ąpiec).

A gdzie takie rzeczy można kupić? Chciałbym przetestować

Ja zamówiłem sobie Sexual Attraction. Ma do mnie przyjść na dniach. Dałem 5 dych w sklepie. Ma być to skoncentrowany preparat tak więc ma ponoć nie pachnieć. Może przyjdzie jeszcze dzisiaj to się wypróbuje na imprezach na weekend. Może machnę tutaj jakieś foto butelki.

Ja tam jestem pozytywnie nastawiony do takich eksperymentów to czy się uda czy nie - pozwoli mi się w pełni wypowiedzieć na temat produktu. A nie gdybanie z palca..

Sam jestem zdania,że wszystko jest dla ludzi i wszystko można wypróbwoać. Ty masz takie zdanie, ktoś inny odrębne.
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak. O ile oczywiście są to dobrej klasy feromony jak Pheromone essence (takie które rzeczywiście mają w sobie środki, które nasladują ludzkie feromony).

Jakoś trudno jest mi w to uwierzyć...
do góry