Widok
Musze się tutaj zgodzić. Pheromone essence działają. Są najlepsze, chociaż polecam głównie w połączeniu z innym zapachem ( nie muszą być to drugie feromony, sam używam do standardowych perfum i ta opcja mi odpowiada najbardziej bo nie musiałem rezygnować z mojego ulubionego zapachu, który jednak feromonów w składzie nie zawiera).
Też się zastanawiam nad feromonami, trochę na ich temat czytałam na https://sklepintymny.com.pl
Tym, ze są mocniejsze w zapachu, zapach w sumie jest o wiele inny, bardziej korzenny (sam lubie takie wonie tak wiec mi to akurat odpowiada). No i mają w sobie o wiele większe dawki feromonów tak wiec ich dzialanie jest znacznie mocniejsze na innych. Miałem dwie wersje, porównujac lepiej jest zamówić sobie własnie ciemne.
Tak jak tutaj osoba powyżej pisze, polecam Love Desire ale te droższe w czarnej butelce. Niebieskich nie próbowałem ale na forach pisali,że te ciemne długo się trzyma jąi są mocniejsze i w sumie to tak właśnie jest. kupiłem jakieś 4 tygodnie temu i zacząłem używać od razu, i od razu codziennie używam sobie jak takich zwykłych normalnych perfum. Po zastosowaniu czuję się jakby bardziej pewny siebie, wesoły jakiś taki rozluźniony i chyba nie jest to złudzenie bo przed pierwszym razem jak użyłem stwierdziłem, że pewnie zaraz powiem sobie ze jest inaczej i będzie to złudzenie, no ale widocznie widziałem zainteresowanie innych, przede wszystkim kobiet tak wiec nie może być to jedynie złudzenie.
Sam jestem zdania,że wszystko jest dla ludzi i wszystko można wypróbwoać. Ty masz takie zdanie, ktoś inny odrębne.
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak. O ile oczywiście są to dobrej klasy feromony jak Pheromone essence (takie które rzeczywiście mają w sobie środki, które nasladują ludzkie feromony).
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak. O ile oczywiście są to dobrej klasy feromony jak Pheromone essence (takie które rzeczywiście mają w sobie środki, które nasladują ludzkie feromony).