Widok

Czy feromony działają

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i chciałbym sprawić sobie coś co pomoże mi w kontakcie z płcią przeciwną. Czy taki zapach byłby w stanie sprawić, że potencjalna kobieta by się mną bardziej zainteresowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekaw jestem na jak długo starcza taki flakonik - kropelka na specjalną okazję to wydaje się że na długo . Nie da się tego dostać gdzieś stacjonarnie?

A tego to nie wiem, zamawiam przez neta bo jest to dla mnie wygodniejsze

pobierz sobie te proszki prosent 600 a zobaczysz efekt po dwóch tygodniach co się będzie działo w kontaktach z kobietami

Jak najbardziej. Nie ma tak, że jeden zapach podziała na wszystkie kobiety, ogólnie na jedne kobiety lepiej działa jeden feromon, na inne drugi. Najlepiej jest dzięki temu robić mixy - jak już oczywiście nabierzesz w tym doświadczenia.

Inne tematy z forum Towarzyskie

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry