Widok
Czy jest możliwe ze jestem w ciąży?
Hej kobiety.
Zrobiłam test 11dni od owulacji oraz ostatniego stosunku z partnerem, ale wyszedł negatywny.
Natomiast urosły mi piersi są obolałe i brodawki strasznie mnie bolą jak bym ktoś je wykręcał, czy jest wiec możliwe ze jestem w ciąży?
Jutro mam dostać miesiączkę boje sie bo juz staramy sie kilka miesięcy o dziecko i nic. Nigdy tak nie miałam przed miesiączka żeby aż tak bolały mnie piersi i brodawki. Czy zrobiłam test ciążowy za szybko? Czy jest jeszcze szansa na to ze jestem w ciąży? I czy test ciążowy jest wiarygodny dopiero po 3-4 tygodniach? Proszę poradzicie co robić. Dziekuje
Zrobiłam test 11dni od owulacji oraz ostatniego stosunku z partnerem, ale wyszedł negatywny.
Natomiast urosły mi piersi są obolałe i brodawki strasznie mnie bolą jak bym ktoś je wykręcał, czy jest wiec możliwe ze jestem w ciąży?
Jutro mam dostać miesiączkę boje sie bo juz staramy sie kilka miesięcy o dziecko i nic. Nigdy tak nie miałam przed miesiączka żeby aż tak bolały mnie piersi i brodawki. Czy zrobiłam test ciążowy za szybko? Czy jest jeszcze szansa na to ze jestem w ciąży? I czy test ciążowy jest wiarygodny dopiero po 3-4 tygodniach? Proszę poradzicie co robić. Dziekuje
Mi miesiączka spóźniała się 6 dni. Zrobiłam test i wyszedł negatywny. Stwierdziłam, że albo coś mi się popitoliło z hormonami albo może zaczyna się menopauza. Po 2 tygodniach zaczęłam się bardzo źle czuć i już wtedy wiedziałam, że to ciąża. Lekarz i USG tyko potwierdziły moje przypuszczenia. Obecnie jestem w 7 miesiącu.
Możliwość zawsze jest przeglądnij żeby trochę bardziej zaznajomić się z tematem https://podpowiadamy.pl/kiedy-wykonac-test-ciazowy-aby-miec-pewnosc/ Na Twoim miejscu zgłosiłabym się jeszcze od lekarza ogólnego i do poradni chorób sutka, może to coś poważniejszego. Nie zaszkodzi sprawdzić.