Widok

Czy każdy facet woli...

Czy kobieta po trzydziestce może być atrakcyjna dla faceta. Czy każdy facet woli młodszą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
30 to już stare pudło...

Ja zdecydowanie wolę świeżą 18-nastkę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie każda, ale spory procent kobiet po 30 jest atrakcyjna dla większości mężczyzn. Fizycznie przynajmniej. Ale mimo tego każdy facet woli młodszą;)

To jest proste, mając do wyboru atrakcyjną kobietę, lub atrakcyjną i młodą, facet woli 2 w 1:)

Chcesz być szczęśliwa, lub chociaż zachować spokój ducha, to nie próbuj się porównywać, bo i tak w każdej "dziedzinie" na całym świecie można znaleźć kogoś lepszego od Ciebie. Ale nie liczą się te pojedyncze cechy doprowadzone do poziomu mistrzowskiego, ale całość. A ta jest tak indywidualna, że nie da się jej z niczym porównać.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja od wielu lat mam mam powiedzenie:
Kobieta jest jak wino (domowej roboty) - im starsza, tym bardziej skwaśniała
I niestety generalnie się to sprwdza :)
Są oczywiście od tego wyjątki - i dla tych wyjątków warto żyć :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak najbardziej,jest takie powiedzonko im starsza tym lepiej smakuje jak winko i wie czego chce(oczywiscie bywaja wyjatki);-) to samo mozna zadac pytanie w druga strone
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fałszywa alternatywa - odrzucasz opinię starszych facetów :)

A odpowiadając na Twoje pytanie: może być.
Generalnie, wiek nie jest szczególnym kryterium dla przeciętnego faceta (odrzucam pedo- i gerontofili).
Kobieta moze wyglądać ponętnie nawet po 60-tce - a niektóre 20-tki odstraszają od wejścia :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry