Widok
Hej, ho ;)
@ Gdynianin: Nie marudź więcej, jak Ci tak źle, to się rozwiedź, bo może ona też nieszczęśliwa tak jak i Ty
@ do ... wszystkich fajnych ludzików:) :
Kobieta jak dba o siebie, to może niejedna 30 wyglądać na 20, to co do wyglądu zewnętrznego, ale przecież umysł się liczy o 200 % bardziej. Chociaż na piękno składają się pewnie te dwa owe czynniki ;)
pozdrawiam i dużo zdrówka w Nowym Roku życzę tak na marginesku ;)
@ Gdynianin: Nie marudź więcej, jak Ci tak źle, to się rozwiedź, bo może ona też nieszczęśliwa tak jak i Ty
@ do ... wszystkich fajnych ludzików:) :
Kobieta jak dba o siebie, to może niejedna 30 wyglądać na 20, to co do wyglądu zewnętrznego, ale przecież umysł się liczy o 200 % bardziej. Chociaż na piękno składają się pewnie te dwa owe czynniki ;)
pozdrawiam i dużo zdrówka w Nowym Roku życzę tak na marginesku ;)
Niedawno byłem w "związku" z 33 letnią kobietą. Mam 24 lata, ale mimo wszystko byłem nastawiony na dłuższy związek.
Niestety z powodu rzekomej " niedojrzałości" i zerwaniu dowiedziałem się przez sms.
Konkludując - tak - starsze kobiety też pociągają mężczyzn. Nic się nie bój tylko wierz w siebie.
Pozdrawiam
Niestety z powodu rzekomej " niedojrzałości" i zerwaniu dowiedziałem się przez sms.
Konkludując - tak - starsze kobiety też pociągają mężczyzn. Nic się nie bój tylko wierz w siebie.
Pozdrawiam
Każda kobieta może być atrakcyjna do póki chce, w odróżnieniu do mojej żony. Pocałunków nie ma, dotykania, już nie wspomnę o seksie. Tak u mnie wygląda po 8 latach małżeństwa, 12 latach znajomości i dwójce synów. Pracuję, robię co mogę, dom funkcjonuje, zabieram gdzie mogę.
Teraz Ona mnie nie pociąga, robiłem wszystko, woli telewizję on spotkania we dwoje.
Teraz Ona mnie nie pociąga, robiłem wszystko, woli telewizję on spotkania we dwoje.