Widok
Chyba mnie starość dopada, jakby mi facet wyjechał z minetka trwająca pół nocy to po pierwsze balabym się,że dostanę podrażnienia, po drugie chyba zwariował,że nie da mi pół nocy spać (w sumie to po dobrej 10-minutowej jest pelnia satysfakcji więc w zasadzie poświęcić dobry sen na średnia przyjemność...no...nie xD ) a po trzecie niech by mi wtedy spróbował wyjechać z argumentem,że to kobiety językiem ciągle klepią xD
Ciacho jak zawsze w punkt,
Ja mam na ten temat swoją jak zawsze rozbudowaną teorię tylko ze w tym przypadku nie nadaje się do publikacji, i nie że względu na słowa, bo padły by terminy medyczne, tylko dlatego że mam zasadę i nie obrażam niepełnosprawnych. A taki osobnik nie dość że by nie zrozumiał to jeszcze poczuł by się urażony :P ( dołączony jezyczek celowo, ćwiczenia z jogi na DVD też )
Ja mam na ten temat swoją jak zawsze rozbudowaną teorię tylko ze w tym przypadku nie nadaje się do publikacji, i nie że względu na słowa, bo padły by terminy medyczne, tylko dlatego że mam zasadę i nie obrażam niepełnosprawnych. A taki osobnik nie dość że by nie zrozumiał to jeszcze poczuł by się urażony :P ( dołączony jezyczek celowo, ćwiczenia z jogi na DVD też )
Wszystkie takie mądre, takie doświadczone, takie elokwętne, nie lubicie pieszczot, czy która z was leżała kiedyś związana na łóżku, bralyscie kiedy kolwiek ekstaze i kochalyscie się po niej, spróbujcie i wtedy napiszcie, jak wyostrzaja się wszystkie zmysły, tylko obrażać umiecie, same nigdy tego nie przeżyjecie bo wstydzicie się przyznać, że chciałbyś ie sprobowac
Ale wracam tu co chwilę, bo lubię czytać wasze posty, jedni zazdroszczą, drudzy gardza, sami psycholodzy i lekarze od nałogów, a ja sobie z tego nic nie robię, bo daje mi to przyjemność, niema nic ładniejszego jak rozłożone nóżki i wygolona c***czka czekając na pierwszy dotyk jezyczka, buziaki, dla chętnych i lubiących minetke kobiet, całą resztą niech dalej się madruje
Jest gosc co zapladnia skutecznie kobiety
jezdzi po swiecie,oddaje sperme albo naturalnie zapladnia
dba przy tym o siebie ..nie ma nalogow
dobrze sie odzywia
traktuje powaznie swoje powolanie
prowadzi blog nt swoich"osiagniec"
sa surogatki seksualne
sa burdele,salony maszazu
cichodajki
uzywane majtki w automatach
powazny biznes z gadzetami
itd
to i twoje powolanie nie powinno budzic
zdziwienia i niesmaku
w tak bogato wyposazonym w tej dziedzinie swiecie
a jednak..
jest w tym cos odpychajacego
to tak jakbym sie miala kapac w najlepszym winie
nie moc go jednoczesnie posmakowac
na tyle zeby sie delektowac
acz nie zalac do bolu glowy
jezdzi po swiecie,oddaje sperme albo naturalnie zapladnia
dba przy tym o siebie ..nie ma nalogow
dobrze sie odzywia
traktuje powaznie swoje powolanie
prowadzi blog nt swoich"osiagniec"
sa surogatki seksualne
sa burdele,salony maszazu
cichodajki
uzywane majtki w automatach
powazny biznes z gadzetami
itd
to i twoje powolanie nie powinno budzic
zdziwienia i niesmaku
w tak bogato wyposazonym w tej dziedzinie swiecie
a jednak..
jest w tym cos odpychajacego
to tak jakbym sie miala kapac w najlepszym winie
nie moc go jednoczesnie posmakowac
na tyle zeby sie delektowac
acz nie zalac do bolu glowy
Subtelności, intymność, pierw piszesz o burdelach i brudnych gaciach a kończysz na subtelności i intymności, jeden lubi jak mu Cyganie grają, drugi jak mu nogi smierdzą. Każdy jest inny i ma inne potrzeby, tobie wpierw bym wymasowal stopki i plecki, calujac po szyjce i koło uszek, powolutku, dostała byś długi namiętny pocałunek, tak ustawa też lubię całować, do tych co zaraz komentarze będą pisać, zanim bym doszedł do twojej c***czki dostała byś tyle namiętności, że minetka była by tylko postawienie kropki na i, a teraz loża szydercow, piszcie smialo
Ble ble ble, wariata, nie lepiej siedzieć na forum błędy wytykac, pewnie już zaroślas na dole, a ten drugi pajacyk jak pyta o knuta, to się pomylił, możemy się klucic kto ma większego ale odrazu powiem że ja, znikam stąd, same zmulasy z biblioteki, pewnie się teraz ztasujecie, bo co innego, jak cały czas tu siedzicie i ludzi gnoicie