Widok

Czy kobiety lubia misie?

Mam pytanko które mnie troszka że tak rzeknę nurtuje. Brzmi ono następująco: Czy kobiety lubią misie, czyli miłych, grzecznych, spokojnych facetów, którzy się nimi opiekują i są z nimi zawsze kiedy tego potrzebuja; czy tez kobiety wolą typ "macho - brutal", czyli mężczyzn, którzy są dla kobiet trochę opryskliwi, niegrzeczni, zajmują się bardziej sobą niż kobietą... A więc kogo wy kobiety (bo to zapytanie przede wszystkim do was) bardziej lubicie, kogo pragniecie mieć przy swoim boku???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hym...A kogo Ty bardziej lubisz: kobiety - myszki, czy kobiety- wampy(?) To chyba kwestia osobistych preferencji...
Pozdri, M25.
Słyszałam kiedyś opinię, że kobiety dzielą się na dwa typy. Może być, jak napisała Malutka - wamp i myszka, i że mężczyźni sypiają z wampami a żenią się z myszkami. Coś w tym jest i chyba działa również w drugą stronę - typ macho jest "fajny", ale na męża raczej wybierzemy misia, bo każdy potrzebuje poczucia bezpieczeństwa a tego raczej macho nie zapewni.
pozdrawiam
alexia
ja osobiscie lubie misie z odrobinka macho.to znaczy zeby byl mily i sie mna opiekowal ale w odpowiednim momecie byl mezczyzna i umial bronic swojego zdania.

~chudziutka~
Ja wolę Misie!
Dla mnie poczucie bezpieczeństwa to jest zdecydowanie to, na czym najbardziej mi w związku zależy.
Muszę czuć, że facet się mną opiekuje, że przy mnie jest!
Jeśli tego od Niego nie dostaję, to czuję się bardzo osamotniona i obca. I nie umiem się wtedy przełamać, żeby dać mu ciepło i zainteresowanie. Jak facet przestaje być "Moim Misiem", to wycofuję się z takiego układu.
Oczywiście na Misia wybieram sobie faceta, którego uważam za męskiego, ale określenie "MACHO" zupełnie mi nie odpowiada. Taki obraz odpada!
To są moje odczucia, ale nie mogę odpowiadać za wszystkie przedstawicielki żeńskiej części naszej populacji. Odpowiadam tylko za przytulanki ;-)
Ja - jak zresztą większość tu do tej pory - zdecydowanie wolę Misie !!! Misie, które dają poczucie bezpieczeństwa, do których zawsze można się wtulić.... Ale takie Misie, kóre mają własne zdanie, którego potrafią bronić. Tylko szkoda, że nie znam takiego :(
Cześć:)
Mężczyzna powienien być "misiowaty" i troszke "tygryskowaty". Nie lubie kiedy mężczyzna nie ma swojego zdania, snuje się ze mna jak cień. Lubie czuć swobodę, ale w umiarkowaną. A czułości owszem..ale w odpowiednim czasie i miejscu. Natomiast bezpieczeństwo ... ono jest konieczne w związku. Jedna zasada: wszystkiego w umiarkownych ilościach i będzie ok.
Pozdrawiam!!!!
Taki, co się snuje jak cień i nie ma własnego zdania to nie Misio tylko bluszcz:))) Typ niebezpieczny, toksyczny (to takie popularne teraz określenie:))) i takim dziękujemy:))
pozdrawiam
alexia
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Nie mogę wypowiadać się za wszystkie kobiety ale ja i wiekszość tych, które znam, woli mężczyzn pół na pół, to znaczy ze powinien być miły i opiekuńczy, ale musi mieć coś poza nami. Nie może ciągle się z nami zgadzać i że tak powiem spełniać każdą swoją zachciankę. Musi mieć swoje poglądy, musi mieć swoich znajomych. No i oczywiście musi być silny, żeby móc nas przytuliśc w swoich ramionach po ciężkim dniu. Musi być sobą.
Nie wiem jak kobiety,ale my lubimy bardzo misie.
W ZOO.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
ja wole wilki:))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
A ja niedźwiedzie polarne :D:D:D - też misie, no nie? :))))
M25.
Ja natomiast niedźwiedzie brunatne.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (9 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (294 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (83 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

do góry