Widok

Czy któraś leczy się na żylaki?

Szukam dobrego lekarza chirurga naczyniowego. Wiem, ze w Swissmedzie urzęduje niejaki dr Zając, ale nie wiem czy dobry...

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ostatnio podczas urlopu dr Rottera trafiłam na zabieg do venamed w Sopocie i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona raz że bardzo przystepna cena dwa że pan dr Szular świetny fachowiec zabieg wykonany pajaczki poznikały i efekt bardzo pozytywny polecam
bardzo dobry jest dr Ciecierski. Przyjmuje w Gdańsku na Wałowej. Za wizytę bierze jednak sporo bo 250 zł. Ale może przyjmuje też w szpitalu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A możesz podać namiary na dr Ciecierskiego. Thx
moj maz chodzi z zylakami na Walowa - prywatnie ale jest bardzo zadowolony
juz jakis czas temu robil obstrzykiwanie zylakow - 1500 zl , kazda nastepna wizyta i dostrzykiwanie 100 zl - zyly mu dobrze sie zasuszyly tak jakby zrobily sie martwe nie wiem jak mam to opisac
na drugiej nodze mu sie juz robia ale poki co lekarz powiedzial zeby je zostawic
mogę prosic o adres tej przychodni na Wałowej i nr tel do dr Ciecierskiego?
jasie leczylam w wieku 64
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
strasznie drogo jak za ostrzykiwanie!! dużo taniej można zrobić ostrzykiwanie w evi-medzie w gdyni u dr Boreckiej-Sobczak, zylaki tez znikaja, polecam, robi też dopplera żył, a do chirurga trzeba przyjść z wynikiem przeważnie, 500pierwsze ostrzykiwanie bylo, potem 350zl i koniec, zylaki zniknely,tyle, aha tez mozna zrobic u niej pajaczki i mniejsze zylaki
Jeżeli ma Pan osobistego lekarza chirurga to po co Pan jechał do Sopotu? Poza tym chirurg naczyniowy nie zrobi Panu USG może zrobić tylko oględziny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
od zylakow złota raczka dr.wejberger
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
DR ZAJĄC DO BARDZO DOBRY SPECJALISTA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
magdalena tylko ze zylaki iii zylaki to spora roznica
mozesz miec jednego malego zylaka gdzie za obstrzykiwanie zapalcisz wlasnie 500 zl a mozesz miec ich wiecej gdzie zaplacisz wlasnie 1500!
to jest wszystko zalezne wlasnie od stanu zylakow jakie sa i ile ich masz dlatego nie mozna generalizowac
DR Borecka Nie ma sladu polecam ale dr w Gdyni Evi med 20 procent rabatu 1 wizyta cena jednej nogi w Venie 600 zl
podbijam,szukam specjalisty w Gdyni,nie wiem czy wybrac Dr Zajaca czy pania doktor z evi medu,jestem w ciazy i moje zylaki mocno mi dokuczaja.
Czesc dziewczyny,ja bylam m temu u dr Zajaca,przyjmuje tez w horyzoncie na Przymorzu,tam ma najtaniej.Moim zdaniem jest to bardzo mily i konkretny lekarz.Nie opowiada bajek,mowi jak jest i jak bedzie.A przedewszystkim nie naciaga na kase.Za 2 tyg bedzie mi robil skleroterapie,takze dam znac:))
podbijam
mamaalanka dasz znać jak poszło? bolało..?
ile kosztuje wizyta i zabieg? i ile ich potrzeba...
image
od grubej kasy dobry
Czy ktoś może polecić mi dobrego lekarza od żylaków w Gdyni?
Żylaki kończyn dolnych mają różną postać od drobnych pajączków,przez żylaki siatkowate do dużych żylaków spowodownych niewydolnością żył odpiszczelowych i /lub odstrzałkowych.W zależności od rodzaju żylaków wybiera się odpowiednią metodę leczenia.Żylaki siatkowate i "pajączki" żylakowe leczy się z wyboru za pomocą skleroterapii (obecnie "piankowej).Z wyboru tzn.że nie ma lepszej,o udowodnionej skuteczności metody leczenia.Niewydolne żyły odpiszczelowe i odstrzałkowe wymagają leczenia operacyjnego .Leczenie to może być tradycyjne polegające na wyrwaniu +stripingu niewydolnej żyły lub jej ablacji (uszkodzenie błony wewnętrznej za pomocą np.energii cieplnej) za pomocą lasera (metoda najnowocześniejsza) lub fal radiowych (radiofrekwencja)a w przeszłości za pomocą ciekłego azotu (krioterapia).EVLT jest metodą małoinwazyjną pozwalającą na wmiarę łagodny przebieg pooperacyjny i szybki powrót do zdrowia.W połączeniu ze skleroterapią (w celu zamknięcia niewydolnych bocznic) pozwala uzyskać naprawdę znakomite efekty lecznicze i kosmetyczne.Lekarz najlepiej chirurg naczyniowy musi przed zakwalifikowaniem do leczenia wykonać (najlepiej samodzielnie) badanie USG Doppler.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
DR ZAJĄC SUPER. OPEROWAŁ MOJE ŻYLAKI .NA DRUGI DZIEŃ PO OPERACJI BYŁAM W DOMU .BEZ BÓLU.