Widok

Czy któraś leczy się na żylaki?

Szukam dobrego lekarza chirurga naczyniowego. Wiem, ze w Swissmedzie urzęduje niejaki dr Zając, ale nie wiem czy dobry...

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam konsultację ze specjalistą z ośrodka ProctoMed. Uzyskałam tam rzetelną i skuteczną pomoc.

Jestem po zabiegu usuwania żylaków. Miałam naprawdę zaawansowany stan i za pierwszym razem zabieg usunął jedynie połowę z nich. Boję się kolejnego zabiegu bo wiem, że jest on jednak niebezpieczny. Obawiam się skrzepu, który mógłby trafić do obiegu krwi a ostatecznie do serca. Wypróbowałam różne maści, kremy ale nigdy nie stosowałam żadnym preparatów w formie tabletek. Stosował ktoś Varicorin? Znalazłam takie info o nim: "Niewątpliwie, wpływ na sporą popularność Varicorin ma fakt, iż preparat ma gwarantować kompleksowe wsparcie. Jak przekonuje producent, środek ten: skutecznie walczy z żylakami i pajączkami, redukuje uczucie ciężkich nóg, wspomaga krążenie, eliminuje obrzęki kończyn, poprawia zdrowie całego układu krwionośnego, usuwa nadmiar wody z organizmu" (źródło: https://byc-zdrowym.pl/varicorin-suplement-diety-na-zylaki-cena-opinie-sklad/ ). Jest to ziołowy i naturalny preparat. Znacie jakiś inny, który możecie polecić? Jestem skłonna go zamówić ale może inny - sprawdzony przez was okaże się lepszy.

dr Wojniłło. przyjmuje prywatnie w Pruszczu i chyba tez w Lifemedica w Gdańsku. Moja matka miala operacje na zylaki prywatnie w Kościerzynie w szpitalu u tego lekarza. Niestety drugą noge też musi zrobic ale w Trójmieście nigdzie nie dostaniesz sie na NFZ do chirurga naczyniowca. dramat. ale prywatnie to nie ma problemu...

Z dobrymi lekarzami może być ciężko. Wiadomo, każdy ci wykona dopplera, ale u niektórych lekarzy wszelkie umiejętności na tym się kończą. Zanim znajdziesz, może spróbuj naturalnych metod, jak na przykład krem w 100% naturalnych składników. Sama gdy szukałam metod na zwalczenie żylaków, trafiłam nw wiele pozytywnych opinii nt. kremu VARIVE. Myślę, że to na początek dobra alternatywa.
Rotter niestety nie żyje
Witam jak tam dzisiaj nogi wyglądają po zabiegu czy żylaki wróciły /czy były one przed zabiegiem duże/ ponieważ też mam zamiar wybrać się na operację żylaków
Danuta
Potwierdzam, dobry lekarz. Jednak ciężko się do niego dostać, bo przyjeżdża do Polski co kilka miesięcy. I przyjmuje też w swissmedzie w Gdańsku
Miałem zabieg w kwietniu. Dobry specjalista to np. Piotr Konefka, ale np. również Jacek Konczalski jest ok - pomagał mojemu mężowi. To że pozytywny człowiek mniej istotne, bardziej chodzi o to, że faktycznie pomógł i problem jak dotąd nie wrócił. Jak długo miałyście spokój?
Dr.andrzej franczak z gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
madzia-ale jaki dokładnie zabieg masz na myśli? operację chirurgiczną żylaków? ile czekałąś 'na termin' przyjęcia?
ja jestem po zabiegu już pół roku,wykonywałam go na dąbrowie wszystko na nfz gorąco polecam
Ale jaki zabieg? skleroterapia?
ja tez jestem po pierwszym zabiegu u dr.boreckiej i jestem bardzo zadowolona mila taka normalna pierwszy zabieg 600zl jedna noga pozniej kolejny dwie nogi 800zl .super babka naprawde
imageimage
dziekuje ci serdecznie za odp. i namiary, tez bede musiala się kiedyś wybrac
sorry mała lliterówka http://www.poradnia-flebologiczna.pl
Koszt to 250 zł za USG obu nóg z konsultacją zresztą cały cennik jest na stronie http://www.poradnia-flebologicza.pl
Ja polecam Dr.Jusza. Przyjmuje we Wrzeszczu- ja właśnie jestem juz po leczeniu i serdecznie wszystkim polecam.
Pan doktor jest bardzo dokładny a za leczenie jest jeden koszt- niezaleznie od ilości wizyt co w moim przypadku było bardzo korzystne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
asia, mozesz napisac cos wiecej, z jakim kosztem nalezy sie liczyc, jakie usg robilas i ile za to placilas?
po przeczytaniu waszych wpisów znalazłam dr Borecką -Sobczak w Gdańsku byłam na badaniu USG i jestem super zadowolona wreszcie ktoś normalnie ze mną porozmawiał i przedstawił możliwości leczenia - no i wreszczie kobieta a nie facet.
dr.Zając to wybitny lekarz i chirurg