Widok

Czy któraś leczy się na żylaki?

Szukam dobrego lekarza chirurga naczyniowego. Wiem, ze w Swissmedzie urzęduje niejaki dr Zając, ale nie wiem czy dobry...

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak pajączki tak ale ja mam 2 żylaki które już wyszły i dlatego pytam czy to operacja w znieczuleniu całkowitym czy zabieg

pajaczków sie nie operuje tylko ostrzykuje

a usunięcie żylaka to zabieg czy operacja? ja też mam w spadku a teraz w ciąży to już w ogóle takie pająki mi powychodziły..i tylko na jednej nodze, lekarz przepisał mi detralex ale po urodzeniu też muszę się wybrać z tymi pająkami...

moja ciocia miała ostrzykiwane i lepiej niz operacja

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeden mam duży, a takto głównie pajączki, może zamiast operacji by mi coś wstrzyknął, bo wiem że czasem coś tam wstrzykują żeby usunąć

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Rina a masz tak duże ze chcesz operowac ?
BO MUSISZ WIEDZIEC ZE JAK ZOPERUJESZ TO ONE MOGA WYJSC W INNYM MIEJSCU

A w Swissmedzie mi zrobią operację, jak będzie wskazanie? I czy warto iść z tym doplerowskim badaniem do chirurga? Ile kosztuje te badanie doplerowskie i jak ono wygląda?

ja żałuje ze usunełam bo i tak je widac tylko ze mnie bolała noga a teraz chociaz nie boli, na razie nie wyszło mi wiecej ale chyba zaczne juz smarowac nogui

ja mam tez na razie jeden na nodze,tez"w spadku" po mamie,babci.
Zastanawiam sie czy wogole warto isc teraz z tym do lekarza,narazie go az tak bardzo nie widac

a ja mam usuniete zylaki i je widac

dr Zajac podobno jest dobry, bylam u niego raz (tez z polecenia) na wizycie prywatnie, ale w koncu trafilam z NFZ do Szpitala Mar. Woj. na Polankach i tam operowal mnie dr Jerzy Rigall; od operacji minely 3 lata i zylakow na nodze juz nie widac; jednak z NFZ na kazda wizyte czekalam chyba 3 miesiace... a co do usg dopplera to najlepszy ponoc jest dr Theus (nie wiem czy db to napisalam) - tez u niego bylam i polecam:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rina ja mam zylaki od kilku lat i nie znalazłam jeszcze dobrego lekarza

hej. ja też się będe musiała zacząć leczyć. wiem ze w swissmedzie maja dobrych specjalistow od tego. ja mam w spadku te zylaki po mojej matce a ona sie tam leczyla i miala tam na nie 2 zabiegi. i od tego czasu ma spokoj:)

ja byłam w Swissmedzie u Piankowskiego bo słyszałam że to dobry specjalista ale tylko na konsultacjach...usg dopplerowskie żylaków robił mi już ktoś inny....nazwiska niestety nie pamietam

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2