Widok

Czy ktoras z Was posiada wozek Jedo?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jesli tak prosze o opinie. Ja juz coprawda zamowilam i czekam ale jestem ciekawa jak sie sprawdzaja w praktyce.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja! Ja! ;)
I baaaaardzo się cieszę z tego zakupu, mam Jedo Fyn 4DS i uważam, że jest rewelacyjny! Wpisz w wyszukiwarkę Jedo, bo było już sporo na jego temat, ja oprócz ciężko chodzącego hamulca przy odblokowywaniu nie widzę w nim żadnych wad, a nawet to może być uważane w sumie za zaletę, bo hamulec trzyma bardzo mocno. A, no i raz mieliśmy przebitą oponę, ale w Mama i Ja naprawa kosztuje 15 PLN, więc nie ma tragedii.
image
Ja mam Jedo Bartatina i ogólnie jest bardzo fajny ale kosz na zakupy średnio mi się podoba - jak więcej załaduję to zaraz szoruje o krawężniki i jakoś super dużo tam się nie zmieści, jak porównuję czasem z innymi wózkami to widziałam o niebo lepsze kosze. Ale poza tym jestem bardzo zadowolona :)
Tak sobie mysle, ze nie ma wozka idealnego. Zawsze cos nie bedzie pasowalo. Ja mialam dylemat czy brac kolka skretne czy nie i w koncu zdecydowalam sie zwykle. Czy to byla dobra decyzja okaze sie w praniu, natomiast koszyk na zakupy srednio mnie interesowal - na duze zakupy i tak bedziemy jezdzic autem a po kilka rzeczy, uwazam spokojnie moge wyskoczyc z tym koszykiem:)
image
Ja mam Jedo Bartatinę ze zwykłymi kołami i nie zamieniłabym na inny. Jeździ się super zarówno po prostej drodze jak i wertepach, skręca się też bez zarzutu. Mi się tylko torba do wózka niezbyt podoba, a kosz akurat ok, chociaż faktycznie ciężarów tam się nie zapakuje, ale nie ma wózka idealnego :)
Pozdrawiam
Ja miałam Jedo Vedi i w życiu żadnego innego bym nie chciała. Duży, wygodny, z przodu koła skrętne, więc wszędzie mogłam wjechać. Nic się nie psuł. Jak skończyła nim jeździć córeczka to mąż wyczyścił, przesmarował każdą śrubkę i teraz czeka na kolejnego dzidziusia.
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry