Widok

Czy ktoś coś wie o pracy dodanej przez P. Bożenę Przerwę

Jest to niby praca dodatkowa przy kompie: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-przy-komputerze-ogl4556439.html, napisałam maila, odpisała ale nie wiadomo co to za firma itp.

Z góry dzięki za opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to za firma? LIPNA!
W ciągu ostatnich 24 godzin "pani Bożenka" zamieściła 23 takie same ogłoszenia. Widać na googlach. W tym tygodniu ponad 100.
"Pani Bożenka" widać jest bardzo popularna skoro wyszukiwarka daje tyle wyników...

Jak dla mnie jest to ktoś zajmujący się klikaniem w reklamy i werbowaniem innych, którzy też będą klikać zarabiając tym samym na nią. To tylko przykład, ale wydaje mi się, że to właśnie taka piramida.

Inne znalezione ogłoszenie to:
"Zarabiaj łatwo i przyjemnie, w wolnych chwilach, polecając przepiękne perfumy i naturalne kosmetyki oraz budując swoją grupę. * Dołącz do FM Group i zwiększaj zyski! * Zarobki od 43% wartości zamówienia! * Odbieraj prezenty i bierz udział w konkursach oraz programach motywacyjnych. napisz:bozena.przerwa@interia.pl "

I już wszystko wiadomo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki, tak myślałam ale chciałam się upewnić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

do góry