Widok

Czy ktoś robi wesele w Pażdzierniku, Listopadzie lub Grudniu?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy robicie wesela tylko w lato czy ktoś sie przełamuje i ma wesele w np. Listopadzie lub Grudniu?
Jak tak to gdzie macie wesele no i w jakim miesiącu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś na forum napewno robi wesele w grudniu, ale nie wiem kto. Osobiście uważam, ze zima to niezbyt ciekawa pora na wesela, zimno, mróz, śnieg, deszcz itp. brrrr
no coz...mysmy mieli sllub w pazdzierniku....tak wyszl....no coz to faktycznie nie bylo lato....ale bylo i tak wspaniale....hmmm a slub w grudniu czemu nie? wlasnie na taki sie szykuje:) przeciez zima tez moze byc romantyczna:)
moja mama miała wesele w grudniu i było przepięknie i bajkowo... Padały grube płaty śniegu a ona wyglądała jak księżniczka...super i mówiła,że wcale nie było jej zimno...każda pora roku jest piękna i ma coś w sobie:)

my mamy 1 października! też miałam jakieś tam watpliwości, ale mój przyszły mąż wogóle się takimi rzeczami nie przejmuje ; )))) poza tym łatwa data do zapamiętania - oczywiście dla Panów : )))) jest i rrrrr w nazwie m-ca, tak jak w grudniu zresztą. Tylko co do listopada miałabym mieszane uczucia, bo ani już liści na drzewach a śniegu jeszcze nie ma ...
moja kolezanka miala slub 11 listopada - wesele trwalo 4 dni, bo to byl czwartek :oP

Jak jest piękne słońce, złote liście, albo piękny śnieg to jest ok ale jak jest deszcz i chlapa, brud i błotp to już nie jest tak ciekawie chyba
witam
my mieliśmy ślub 2 października 2004 r pogoda była piękna, słońce (a początek dnia był beznadziejny), temperatura też optymalna :))), chcialam kupic jakąś cieplejszą narzutkę, ale nic ciekawego nie znalazłam, więc był tylko szal, który w zupełności wystarczył
My mamy ślub 1 października - wcale nie dlatego że tak wyszło, tylko że tak chcieliśmy. Marzą mi się zdjęcia plenerowe w jesiennych liściach, i mam nadzieję że pogoda pozwoli na takie.

Przy okazji: Nita, czy jesteś na liście ślubujących?
image
my mamy 8 pazdziernika i tez tak wybralismy (chociaz bardziej chcielismy 1 pazdiernika) i mam nadzieje ze bedzie tego dnia swiecilo pieknie sloneczko :)

image
nie jesteśmy : ))) ale Was widziałam
pozrowinka
nita
Też miałam ślub 02.10.04. Pogoda rzeczywiście rano nie zapowiadała się najlepiej ( dlatego zrezygnowalismy z pleneru), ale później było naprawdę pięknie. Przed kościołem stałam w samej sukni chociaż miałam bolerko "na wszelki wypadek" i było mi naprawdę cepło. Nie wiem czy to pogoda czy wrażenia dawało to uczucie:)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry