Widok

Czy ktoś wie

Co to za kampania
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba przeciwko tej pani która teoretycznie rządzi miastem chociaż w ogóle się nim nie interesuje i na przykład wczoraj była na festynie z wodorem
popieram tę opinię 120 nie zgadzam się z tą opinią 39

tramwaj w mieście, no kto to widział takie rzeczy
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja jej nie wybierałem i jestem uczulony na jej dziwny akcent i wypowiadanie litery R
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dramatyczny ciemnogród :(

Koszmarna, obstawiona samochodami przestrzeń i nie dla tramwaju - to zdjęcie jest esencjonalne.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przedłużenie linii tramwajowej w tym miejscu to strata pieniędzy, można lepiej zagospodarować te pieniądze niż skrócić drogę pieszą o jakieś 100 metrów... Z innej strony kto bogatemu zabroni?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

ale tam nie było festynu! Co do reszty to się zgadzam, ale nie wprowadzaj w błąd. Jakby był festyn to bym dzieciaki zabrał, i tak mają wakacje.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

To już ci co jej wchodzą bardzo wiadomo gdzie nie cieszą się z tej serdeczności i festynu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na pewno sklepy bez możliwości zaparkowania auta mają się lepiej niż te z parkingiem. Każdego weekendu wybieram sobie takie miejsca jak tylko wiem, że akurat będę robił duże zakupy. Nie potrzeba karnetu na siłkę, trochę powietrza, polecam!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ciężko przejść 2 minuty do dworca? Dokładnie o takim czasie mówimy. Potem lament, że jesteśmy grubasami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Czytając opinie stwierdzam, że większość z was nie ma pojęcia o jakie miejsce chodzi albo ślepo popieracie każdy projekt rozbudowy infrastruktury transportu zbiorowego, nawet te najmniej logiczne.
Najbardziej podobają mi się opinie ludzi ewidentnie przeciwnych samochodom. Regularnie widzę komentarze "no tak, pod samymi drzwiami najlepiej by zaparkował". Tutaj natomiast bronicie inwestycji za miliony, gdzie spacer z tramwaju do dworca to 200 metrów! Hipokryzja
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nastepni obroncy miejsc parkingowych.

Oszołomów ci u nas dostatek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja tam się cieszę.

Z gościem co to wywiesił się zwyczajnie nie zgadzam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Och tak, bo po tym rozpoznajemy brak zainteresowania:

Po budowie nowej infrastruktury zbiorkomu :) Im więcej zmian tym mniejsze zainteresowanie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry