Widok
Czy ktoś zareaguje na nasze opinie?
Jestem stałą klientką klubu z powodu podpisania umowy , ale muszę ostrzec wszystkich chętnych przed podjęciem takiej decyzji.Zacznę od plusów,których jest zdecydowanie mniej. Prowadzący zajęcia instruktorzy na wysokim poziomie . Zdecydowana większość z nich to ludzie z odpowiednimi kwalifikacjami . Wszystkie zajęcia grupowe w jakich uczestniczę prowadzone są z dbałością o odpowiednią technikę wykonywania ćwiczeń jak również przyjemną atmosferę.Rewelacyjne zajęcia zumby . Niestety chociaż jest regulamin w klubie to mam wrażenie,że nikt z obsługi go nie przestrzega.Na zajęcia przychodzi zbyt wiele chętnych (pomimo wcześniejszych zapisów) ia panie z recepcji przychodzą policzyć uczetników i nie reagują. Powoduje to ciasnotę, brak odpowiedniej przestrzeni do ćwicze.Często brakuje mat, piłek czy ciężarków i trzeba się przepychać,żeby móc z nich korzystać. Brak odpowiedniej klimatyzacji powoduje,że cieżko wytrzymać do końca zajęć bez otwierania drzwi na korytarz . Sprzęt muzyczny notorycznie szwankuje,co bardzo przeszkadza zwłaszcza podczas zajęć tanecznych!!! Po zajęciach nie można się umyć,bo zimna woda!!!!Nie ma reakcji ze strony klubu na nasze uwagi!Ciągle brak sauny!
Moja ocena
Premium Fitness & Gym
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1
oferta: 3
wyposażenie: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.7
* maksymalna ocena 6