Widok

Czy ktoś zna Progres?

Nauka Temat dostępny też na forum:
Hej! Chciałam od września iść na kurs fryzjerstwa do jakiejś dobrej szkoły policealnej. Nie wiem tylko za bardzo do jakiej. Na internecie sporo widziałam info o progresie, może ktoś z forum miał kiedyś styczność albo słyszał coś o tej szkole?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodziłem do Progresu, co prawda nie na temat związany z kosmetyką, ale szkołę polecam. W sumie to chyba jest najlepsza policealna w Gdańsku, rozglądałem się swego czasu i jakoś nic lepszego nie znalazłem. Nauczyciele z dobrym podejściem, zaangażowani w to żeby każdego czegoś nauczyć. I ludzi fajnych poznałem. Także polecam.
Ja znam Progres. Skończyłam w zeszłym roku w czerwcu. Dyplom wygląda pięknie, bardzo mi się przydał. Miło wspominam spędzony tam czas, poznałam ciekawych ludzi, a z jedną koleżanką nawet teraz pracuję. Obecnie jestem w biurze rachunkowym, kiedyś chciałabym otworzyć swoje.
It's great to find an exrpet who can explain things so well
Hej, ja mam takie pytanko - czy w tym roku również będzie promocja dla absolwentów? Kończyłam w progresie swego czasu dietetykę, teraz chciałabym iść na instruktora fitness. Super by było gdybym mogła uczyć się za darmo albo za połowę stawki.
Robiłam BHP w Progresie tyle ze jeszcze wtedy mieszkałam w Warszawie. Niedawno przeniosłam się do Gdańska i nie wiem czy jeżeli utworzą kierunek to nie pójdę na angielski się podszkolić. A musiałam wyjechać ze stolicy bo po prostu dostałam w Trójmieście pracę.
Ja w Progresie kończyłam architekturę wnętrz, znam Progres dosyć dobrze, ludzi fajnych poznałam i generalnie jestem na tyle zadowolona, że zastanawiam się nad rozpoczęciem jeszcze jednego kierunku bo jako absolwentka będę miała zniżkę.
Ale bym chciała iść na wizaż i stylizację! Nie pracuję obecnie, bo jestem na urlopie macierzyńskim, ale od czerwca się zapiszę! I super by było jakbym później mogła pracować w zawodzie... Tylko czy na pewno kierunek się utworzy?

Inne tematy z forum Moda i uroda

wróżka - tarot -czary mary? (20 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Gdzie są fajne lumpeksy ? (96 odpowiedzi)

jakie są ceny w dniu dostawy?

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

do góry