Widok

Czy ktos zna jakies TAXI jezdzace po bojanie i okolicach?

i nie chodzi mi tu o przewoz osob do 3miasta, ale np. transport do koleczkowa, chwaszczyna czy kielna na telefon.. oczywiscie w akceptowalnych cenach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbuj z City Drivers - są tani i nie mają problemu z dojazdem do bardziej odległych miejsc. Ceny te przystępne - Z Sopotu do Pruszcza ostatnio w nocy jechałem za 66PLN.

Znajdziesz ich na FB
Też się kiedyś zastanawiałem czy są tu jakieś taksówki. W małych miasteczkach kilka lat temu taksówką za 5 zł jeździło się w dowolne miejsce tego miasta (np. Kwidzyn, Kościerzyna, Bytów). Teraz to by było podejrzewam jakieś 8-10zł. Może by ktoś u nas rozkręcił taki biznes. Np. Po terenie Bojana i Koleczkowa przejazd kosztowałby 10zł. Do Chwaszczyna lub Kielna 15zł. Do Gdyni lub Szemudu 20zł. W nocy (22-6) + 50%.
Podejrzewam że chętnych by nie brakowało.
Takie ceny są moim zdaniem przystępne i jeszcze służyłoby to lepszej integracji mieszkańców a i mniej pijanych byłoby za kółkiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
skorpion z gdyni kosztuje w nocy 60 w dzien 40, spoko dasie przezyc... za ceny jakie podajesz nikt by nie wyzyl, chyba ze trep albo pies emeryt co zusu nie placi... do 3miasta i z to nie jest problem.. problem sie pojawia w podrozach wlasnie po osciennych miejscowosciach jak koleczkowo, kielno czy tuchom...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zgodzę się z tobą. Zerknij na ceny w małych miejscowościach a nie w trójmieście. Przykładowo Starogard Gdański: http://tanietaxi.pl/firma/1660,Starogard%20Gdanski,taxi-starogard-gd-507-315-979.html
Nie podejrzewam żeby tacy taksówkarze działali hobbistycznie. Teoretycznie na pokrycie kosztów auta jest kilometrówka poniżej 1zł za kilometr. Co więcej to twój zarobek.
Jeżeli byłby w Bojanie popyt na około 30 kursów dziennie po okolicy to takie coś byłoby opłacalne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
30 kursów? Życzę powodzenia, zakładaj biznes :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
sie zastanawiam czy ten koles z chwaszczyna (czasem stoi pod wanoga) nie jezdzi u nas....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z Gdańska OLIWA pętla tramwajowa jeżdżą taksówki po tych okolicach, ale za około 50zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli jak zamowie tkase do bojana to przyjedzie kolo i zawiezie mnie do koleczkowa za 50 zeta? to chyba troche nie halo co?....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z Bojana do Koleczkowa to z buta dawaj.Przecież to rzut beretem. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No jak nie "halo" to może "radio" ?
Pomyśl, przecież on jedzie z Oliwy albo z Gdyni, to charytatywnie ma to robić?

Inne tematy z forum Bojano

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...

do góry