Widok
Czy ktoś zna zespół Granda z okolic Wejherowa?
Witam wszystkich. Za rok w październiku planuję wesele, na razie mam problem jedynie z zespołem, koleżanka poleca mi zespół Granda, mają niezły skład, ale czy ktoś z Was miał ich na weselu albo słyszał jakieś opinie o nich? To podobno jakiś młody zespół.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Powiem tak, ten kto zaryzykował i zdecydował się na zespół Granda o ktorym wcześniej nie słyszał na pewno nie będzie żałować! Są po prostu świetni! Wiedzą jak zabawiać towarzystwo i potrafią się dopasować do każdego gustu! Śpiewali na naszym weselu 15.09.12 w sali Szrot w Gościecinie po Polsku, Kaszubsku i Angielsku. Opinie naszych gości były wręcz identyczne: "Na tak świetnym weselu jeszcze nie byliśmy!". Zasługa takich komentarzy to świetnie przygotowana impreza przez obsługę sali szrot i oczywiście zespół Granda. Gorąco polecamy!
Mieliśmy ich na wesele 14.07.2012r. i jak najbardziej możemy ich polecić, gdy podpisywaliśmy z nimi umowę trochę mieliśmy obaw bo ich nie słyszeliśmy, tylko znajomy nam polecił, ale potem wszystko wyszło super, Bardzo mili i ugodowi ludzie, grają bardzo długo, bez jakichś zbędnych przerw, ciągle uśmiechnięci. Pani Klaudia z Dorotą super śpiewały, wodzirej to pięknie poprowadził, śmiesznie było, trąbka i saksofon fajnie się komponowały. Każdy z naszych gości był zachwycony wyborem zespołu, nie mogli się nadziwić, że tacy młodzi, a tak im idzie to prowadzenie imprezy. Pełen szacunek i bardzo Wam dziękujemy za udaną imprezę. Za rok widzimy się na weselu brata :)
Sylwia i Mateusz
p.s.Granda grała nam też w kościele, niesamowity klimat wyszedł z tą trąbka :)
Sylwia i Mateusz
p.s.Granda grała nam też w kościele, niesamowity klimat wyszedł z tą trąbka :)
Mieliśmy wesele 06.04.2013r. Grał na nim zespół Granda. Znaleźliśmy ich w internecie i zaryzykowaliśmy. Opłaciło się!!! Są świetni. Goście bez przerwy tańczyli, nie chcieli skończyć zabawy- tak super grali. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Ciągle słyszymy gratulacje i pochwały za wybór zespołu. Bardzo gorąco ich polecamy!!! Warto. Są młodzi, mają genialne głosy i fajne podejście do ludzi. :))))) Jeszcze raz dziękujemy bardzo zespołowi za tak dobry występ :)))) Pozdrawiamy :)))))))
Witamy wszystkich Zastanawiających się,
6.07.2013 r. mieliśmy wesele, na którym grał Zespół Granda, dzień później odbyły się poprawiny również z ich udziałem. Ten Zespół okazał się strzałem w dziesiątkę! Długie bloki i krótkie przerwy. Dobra muzyka dopasowana do wieku gości i rewelacyjne zabawy. Nasi goście wyszli zachwyceni z bolącymi stopami od tańczenia. Również właścicielka sali chwaliła, mówiąc, że rzadko kiedy trafia się taki zespół. Z czystym sumieniem polecamy każdemu, kto stawia na dobrą zabawę i czystą nutę! Nasi znajomi, którzy byli na weselu już wzięli od nas ich numery! :)
6.07.2013 r. mieliśmy wesele, na którym grał Zespół Granda, dzień później odbyły się poprawiny również z ich udziałem. Ten Zespół okazał się strzałem w dziesiątkę! Długie bloki i krótkie przerwy. Dobra muzyka dopasowana do wieku gości i rewelacyjne zabawy. Nasi goście wyszli zachwyceni z bolącymi stopami od tańczenia. Również właścicielka sali chwaliła, mówiąc, że rzadko kiedy trafia się taki zespół. Z czystym sumieniem polecamy każdemu, kto stawia na dobrą zabawę i czystą nutę! Nasi znajomi, którzy byli na weselu już wzięli od nas ich numery! :)
Wrzuć choć jakiś link do ich nagrań demo, żeby można było posłuchać.
A za nim się jeszcze na jakiś zespół zdecydujesz, to sprawdź najpierw dobrze, jak powinna wyglądać umowa z zespołem weselnym !
A za nim się jeszcze na jakiś zespół zdecydujesz, to sprawdź najpierw dobrze, jak powinna wyglądać umowa z zespołem weselnym !