Widok
Czy kupić rower z supermarketu???
No właśnie - czy kupić rower z supermarketu za 250 zl? Wiem, że będzie on kiepski, cytując za sprzedawcą "rozpadnie się na drugi dzień", ale nie mam zamiaru na nim skakać, tylko sobie spokojnie jeździć.
Jeżeli ktoś kupił już taki rowerek, to niech napisze jak się on sprawuje.
dzięki
Jeżeli ktoś kupił już taki rowerek, to niech napisze jak się on sprawuje.
dzięki
odpowiedź jest prosta - NIE !! :)
lepiej kupić najtańszy grat ale z normalnego sklepu rowerowego... wyjdzie pewnie troszeczke drożej, ale:
1. będziesz miał w miare porządny serwis (ludzie z hipermrketów potrafią np. zamontować koło odwrotnie - tak że bieżnik jest na odwrót i są z*******e opory)
2. ostatnio kumpel kupił taki rower i mu się korba oderwała po 3 prejażdżkach - a koleś jeździł gdzieś 30 minutowe trasy :] )
pozdro.
nurek
lepiej kupić najtańszy grat ale z normalnego sklepu rowerowego... wyjdzie pewnie troszeczke drożej, ale:
1. będziesz miał w miare porządny serwis (ludzie z hipermrketów potrafią np. zamontować koło odwrotnie - tak że bieżnik jest na odwrót i są z*******e opory)
2. ostatnio kumpel kupił taki rower i mu się korba oderwała po 3 prejażdżkach - a koleś jeździł gdzieś 30 minutowe trasy :] )
pozdro.
nurek
W takim Decalthonie też radzę uważać, bo to co ma być tam przednią amortyzacją w rowerach poniżej 600 zł to tylko nędzna imitacja z luzem fabrycznym przekraczającym wszelkie normy. Jeśli chodzio działanie, to z trudem udało mi się go ugiąć o 5 mm, a testowałem rowery dla dziecka, bez zbędnych dodatków i ozdób.