Widok

Czy kupujecie niemiecką chemię?

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Czy kupujecie niemiecką chemię lub inne artykuły? A może raczej omijacie takie sklepy z daleka, bo wg Was lepiej kupić produkt polski trochę taniej, ponieważ nie ma wg Was różnicy w skuteczności produktów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupuję tylko niemiecką chemię do prania bo nie muszę już używać żadnych odplamiaczy ani wybielaczy nie muszę prać dodatkowo żeby zeszły palmy gdy młoda poplamiła koszulkę po soku czy zupce-i jestem b.zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
my w domu kupujemy czesto plyny do prania i plukania oraz tabletki do zmywarki niemieckich firm a ost. wujek przywiozl mi z ang. zapas chyba na caly rok, choc musze przyznac,ze jesli chodzi o zmywarke to tabsy z niemiec sa lepsze:-)
image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kupuje tylko niemiecka chemie bo jest 100%lepsza od naszej i oczywiscie tansza
mi się wydaje, że jest jednak trochę droższa ale duuużo lepsza :)
niemiecka chemia tansza? jakos nie zauwazylam :)
ciut droższa ale lepsza i kropka
Ja równiez kupuję, siostra zawsze mi przywozi z Niemiec o połowę taniej np. Lenor- niż na rynku u nas i jest o niebo lepsza:)
Moje spostrzeżenia są takie iż znane markowe produkty firm UNILEVER czy HEnkel jakościowo się nie różnią tym bardziej, że największe tego typu firmy są już w Polsce. Jeżeli mozna kupić taniej to czemu nie. Natomiast próbowałam niemieckich produktów mało znanych marek i jeżeli mam być szczera to chyba nie są lepsze od rodzimych, a nie zawsze są tańsze. Poza tym nie miejmy złudzeń tanie produkty pod niemiecka marką nie są niemieckie tam od wielu lat nie da się tanio produkować.

Inne tematy z forum Dąbrowa

Nowa Dąbrowa (4 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

do góry