Widok

Czy opłaca się iść na Openera?

Opinie do artykułu: Czy opłaca się iść na Openera?.

Ile kosztuje jeden artysta na letnim festiwalu muzycznym? Na to pytanie postarali się odpowiedzieć autorzy nietypowego badania, w którym zestawili 22 imprezy z całej Europy. Gdyński Opener, który startuje w środę znalazł się w środku stawki.

Letnie festiwale muzyczne to dla wielu młodych ludzi największa atrakcja wakacyjna. Coraz częściej nie ograniczają się oni już tylko do wyjazdów na rodzime imprezy, ale także kupują bilety na festiwale w całej Europie.

Platforma ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bulgulzur

Moja noga tam nie stanie, chocy bylo za darmo - musial by zagrac Bulgulzur albo Kriegseisen - pozdro dla kumatych
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 60

) moja opinia

opener jest jednym z najwazniejszych wydarzen muzycznych, wiec na pewno warto się wybrac i kazdemu polecam, oczywiscie o ile ktos gustuje w takich wyjsciach. jednak ja sam zostane w domu, otworzę okno w kuchni i będę słuchał pobzmiewającej muzyki na siedąco. dlaczego? coz, chyba nie musze juz wam tłumaczyc, ale wiem jedno: tysiące ludzi na openerze marze o tym zeby posluchac koncertu na siedąco!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 57

Oczywiście, że opłaca się iść. PIECHOTĄ. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie jechał tam zatłoczonym autobusem, stojąc 3h w korku.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 30

W tym roku dobrze,że zagra M.Szpak i Bednarek!

Na zakończenie zagra Rodowicz.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 24

Flaki z olejem non stop te same

Na wies pod Gdynie juz malo kto chce przyjechac . Z Ameryki z NY juz murzynów nie zobaczymy .
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 21

Buraku w lepiance lepiej bedziesz slyszal

Thebill to jestes do potegi.
Dobry nick sobie dobrałeś strzał w 10
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 17

Miliony Polaków też by poszly

Miejsca by nie starczylo w Babich na Zenka ;;))))
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

z roku na rok coraz większa lipa

wiec nie opłaca sie
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 33

Nie

nie opłaca
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nie opłaca się

Najpierw korki potem szukanie parkingu potem tłok i błoto
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 20

jak to jest?

Nie znam się, czy te zespoły to jakaś 10. liga? Poza Radiohead i Foo Fighters słyszałem może nazwy ze 3 zespołów z rozpiski...
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 20

Sposób badania nie ma sensu. Nie powinno się brać pod uwagę całkowitej liczby artystów. Artyści występują jednocześnie na różnych scenach i uczestnik nie ma możliwości posłuchać wszystkich.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda, porównując do open'era w latach 2008-2013 coś jednak się zmieniło. W tym roku trochę mniej wykonawców, takich ktorzy naprawdę są headlinerami to rzeczywiscie Radiohead i Foo Fighters. Trochę więcej "luk" w programie mam wrazenie, ale i tak się przejadę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

po co mam jechać na festiwal do Kosakowa???

po co szczur tak inwestuje w sąsiedniej gminie, lotnisko festiwal itd
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13

Mam 40 lat...

i się opłaca. Później się żałuje.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 12

weź krem na stawy dziadzia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13
do góry