Widok

Czy opłaca się iść na Openera?

Opinie do artykułu: Czy opłaca się iść na Openera?.

Ile kosztuje jeden artysta na letnim festiwalu muzycznym? Na to pytanie postarali się odpowiedzieć autorzy nietypowego badania, w którym zestawili 22 imprezy z całej Europy. Gdyński Opener, który startuje w środę znalazł się w środku stawki.

Letnie festiwale muzyczne to dla wielu młodych ludzi największa atrakcja wakacyjna. Coraz częściej nie ograniczają się oni już tylko do wyjazdów na rodzime imprezy, ale także kupują bilety na festiwale w całej Europie.

Platforma ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

plener 2017 szczyt komercji

na festiwalu jestem po raz piąty to muzyczne przedsięwzięcie jednak traci swoją festiwalowa moc i zamienia się w komercyjny Multi brandowy show...chcialem pokazać Córce klimat festiwalu z 2012 2013 a skazani byliśmy na koncert bez bisów, slabe naglosnienie, i awarię techniczne (koncert hemigwaja)oraz tłumy młodzieży która nigdy nie zostaje na koncercie do końca i przedzierać się przez słuchających muzyke ludzi już bez grzecznego przepraszam tylko " suwaj się bo w ryja" no i to piwko 9pln za imitacje piwa....z przykrością kończę z tym gdyńskim wydarzeniem ....nawet jak Pan Ziółkowski sciągnie RolingStonsow....

Droga impreza...

... dla bogatych dzieciaków, hipsterów i korposzczurków. Radiohead można było zobaczyć w Poznaniu, za darmoszkę, więc...

Ha ha ha

Jedno z najważniejszych wydarzeń muzycznych! Ha ha ha ha ha! Padłem! Kiedyś tak, teraz to popelina - zlot pijaczy sr*puczino z muzyką o energii bąków po grochówce.

Jak można porównywać Open'era do Tommorowlandu?

Czy osoba która robiła to porównanie w ogóle była kiedykolwiek na Tommorowland albo jakimś evencie w Holandii, Belgii, czy chociażby Niemczech?? Delikatnie pisząc... Open'er to nie ta liga jeżeli chodzi o organizację, no i nie ten rodzaj muzyki. Patrząc na porównanie cen za występ artysty do Tommorwolandu... Open'er jest zdecydowanie zbyt drogi.

Dua Lipa

Zebys czeresniaku mogl zobaczyc cos innego niz bulwar

Cycki pokazac

Jak sie liczy nastwaienie...

To nie wazne gdzie pojdziesz bedziesz i na stypie bawil sie przednio
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ma swoje plusy, co roku odkrywam przynajmniej jeden świetny zespół, o którym wcześniej nie słyszałam.

opłaca się iść

Kiedy jest się urzędnikiem UM Gdynia, to na pewno opłaca się iść ... mają bilety za darmo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się, festiwal rozwijał się w prawidłowym kierunku. poza tym był inny sponosor... dzieki ktoremu tak naprawdę było tak a nie inaczej.

moje martensy na pewno

?

nie trzeba

Exit nadrabia 100 razy miejscem (twierdza Petrovaradin) i atmosfera.
Polecam

Wyjatkowo bzdurny artykuł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kase bierze zespół nie każdy wykonawca z osobna, tutaj dochodzi też kwestia taka, że czasowo nie jest się w stanie ogarnąć wszystkich występujących

Nie mogę już czytać opinii marud i skner ,przecież liczy się nastawienie , jak się nastawisz na dobrą zabawę to tak właśnie będzie , ja jadę z myślą dobrej zabawy , napiję się alkoholu , posłucham dobrej muzyki na żywo spotkam fajnych ludzi i nie sknerzę licząc w kieszeni każdą złotówę , takie nastawienie to gwarancja sukcesu , ja jeżdżę na Open'er Festiwal od lat i zawsze mam wspaniałe wspomnienia i chęć przyjechania na festiwal za rok , pamiętajcie , w życiu liczy się nastawienie , bo życie jest jedno i szkoda czasu na sknerzenie i marudzenie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry