Widok
Czy po Polsce krąży Seryjny Samobójca?
Może to
CZARNE PISOWSKIE SOTNIE dokonują krwawej pomsty?Daleko mi do snucia teorii spiskowo-halewiczowych,ale to na prawdę przybiera rozmiary epidemii.Rzecz ma w pewnym sensie wymiar osobisty bo znałem Petelickiego i to jest BARDZO dziwne.Facet miał twardy charakter,a tu nagle samobój.
CZARNE PISOWSKIE SOTNIE dokonują krwawej pomsty?Daleko mi do snucia teorii spiskowo-halewiczowych,ale to na prawdę przybiera rozmiary epidemii.Rzecz ma w pewnym sensie wymiar osobisty bo znałem Petelickiego i to jest BARDZO dziwne.Facet miał twardy charakter,a tu nagle samobój.
Hehe.. Wyemigrować.. Czytam te wypowiedzi i nie mogę uwierzyć jak można być poostakiem, ograniczenia w połączeniach mózgowych albo minimalizm, egoizm i pałanie się przyjemnościami w życiu powodują takie mówienie bredni. Chyba co niektórzy mają bardzo dostatnie życie i w d*pie że innym dzieje się źle. To eskalująca się epidemia wśród takich właśnie mędrków i filozofów
Ilu jest ludzi takich zwykłych, normalnych z jaką grupą mogę się utożsamiać. Po euro wydawało mi się że jestem w większości zadowolony patrzący optymistycznie w przyszłość. Myliłem się politycy z partii racji, prawdy, sprawiedliwości jedynej słusznejideologii stwierdzili, że to totalna porażka a zadowoleni są ludzie po trzech browarach. Ratunku nie piję alkoholu aby, być zadowolony, czy te objawy mogą mnie pchnąć do samobójstwa
"Tylko tchórzliwi politycy nie stawiają przed sobą prawdziwych wyzwań"Donald Tusk.
Przypominam że do Euro Słońce Peru obiecało 4 tys. autostrad i dróg szybkiego ruchu.Ile wybudowano?600 km.Nikt z PiS nie krytykuje tej imprezy,jedynie dmuchane obietnice prawdziwych obywateli.
Nie chodzi też o czepianie się wszystkich i wszystkiego,ale w imię dobrze pojętej higieny przekazu należy pokazywać całe spektrum a nie tylko euforyczne obrazki ocierające się o paranoję(np.Poznań po Euro z.większył swój dług z 20% do 60% rocznego budżetu)Pamiętajmy też że byla to IMPREZA SPORTOWA i osiągnięty wynik powinien mieć znaczenie.
Przypominam że do Euro Słońce Peru obiecało 4 tys. autostrad i dróg szybkiego ruchu.Ile wybudowano?600 km.Nikt z PiS nie krytykuje tej imprezy,jedynie dmuchane obietnice prawdziwych obywateli.
Nie chodzi też o czepianie się wszystkich i wszystkiego,ale w imię dobrze pojętej higieny przekazu należy pokazywać całe spektrum a nie tylko euforyczne obrazki ocierające się o paranoję(np.Poznań po Euro z.większył swój dług z 20% do 60% rocznego budżetu)Pamiętajmy też że byla to IMPREZA SPORTOWA i osiągnięty wynik powinien mieć znaczenie.
Na koniec września 2007 roku w budowie było*
- 174 km A (autostrad)
- 123 km S 2x2 (ekspresówek dwujezdniowych)
Aktualnie w budowie jest:
- 532 km A (+358)
- 730 km S 2x2 (+607)
A w eksploatacji:
w 2007.09 było
- 674 km A
- 206 km S 2x2
Aktualnie jest
- 1070 km A (+396)
- 556 km S 2x2 (+350)
Czym będą się karmić złaknieni dramatycznych tytułów malkontenci, gdy większość budowanych dróg, nawet jeśli z poślizgami, to zostanie ukończona w ciągu najbliższych kilku czy kilkunastu miesięcy?
W eksploatacji będzie wówczas:
~1600 km A (~ +900)
~1300 km S 2x2 (~ +1100)
* Źródło: skyscrapercity.com/showthread.php?t=1142261
- 174 km A (autostrad)
- 123 km S 2x2 (ekspresówek dwujezdniowych)
Aktualnie w budowie jest:
- 532 km A (+358)
- 730 km S 2x2 (+607)
A w eksploatacji:
w 2007.09 było
- 674 km A
- 206 km S 2x2
Aktualnie jest
- 1070 km A (+396)
- 556 km S 2x2 (+350)
Czym będą się karmić złaknieni dramatycznych tytułów malkontenci, gdy większość budowanych dróg, nawet jeśli z poślizgami, to zostanie ukończona w ciągu najbliższych kilku czy kilkunastu miesięcy?
W eksploatacji będzie wówczas:
~1600 km A (~ +900)
~1300 km S 2x2 (~ +1100)
* Źródło: skyscrapercity.com/showthread.php?t=1142261
Uważaj,Halewicz bo za chwilę podpadniesz pod mowę nienawiści a za to już niedługo będzie można pójść do pudła.
Chyba że to był komplement,taki w prawdziwie europejskim ''stylu''(trzy nęcące dziurki do zabawy itp).W takim razie idż do kuchni a potem...
P.S Zapomniałeś doliczyć berlinkę pod Braniewem.
Chyba że to był komplement,taki w prawdziwie europejskim ''stylu''(trzy nęcące dziurki do zabawy itp).W takim razie idż do kuchni a potem...
P.S Zapomniałeś doliczyć berlinkę pod Braniewem.
Jest takie stare powiedzenie:''to co leży koło g...wna też śmierdzi.Tak więc gratuluję towarzystwa.Już kiedyś pisałem na forum-osoby twojego pokroju nie są w stanie mnie obrazić.
A tak swoją,nomen omen,drogą,gdyby rządził Kaczor, nagle dookoła zrobiłoby się mniej dróg? Bezrobocie zaczęłoby przeszkadzać?Dług stałby się gigantyczny?Zaczął byś się głośno zastanawiać co zrobić ze stadionami?Takie pytania można mnożyć.(zapomniałem o bankrutach drogowych).
A tak swoją,nomen omen,drogą,gdyby rządził Kaczor, nagle dookoła zrobiłoby się mniej dróg? Bezrobocie zaczęłoby przeszkadzać?Dług stałby się gigantyczny?Zaczął byś się głośno zastanawiać co zrobić ze stadionami?Takie pytania można mnożyć.(zapomniałem o bankrutach drogowych).
Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz do godnego życia.. Tak mówi większość konstytucji państw tego świata.. W polsce tak jak w całym świecie psychopaci i dorobkiewicze rządzą. Manipulacja nie zna granic więc po co zajmować sobie czas aby o nich gadać. Filozofów pełno na tych wszystkich forach internetowych ale żaden nie napiszę o tym co kogo tak naprawdę boli, prześmiewczość, ignorancja i zlew na porządku dziennym. Warto? Think about it!