Widok

Czy po Polsce krąży Seryjny Samobójca?

Może to
CZARNE PISOWSKIE SOTNIE dokonują krwawej pomsty?Daleko mi do snucia teorii spiskowo-halewiczowych,ale to na prawdę przybiera rozmiary epidemii.Rzecz ma w pewnym sensie wymiar osobisty bo znałem Petelickiego i to jest BARDZO dziwne.Facet miał twardy charakter,a tu nagle samobój.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Marek
Ma pan dobre wyczucie, to z pewnośćią siepacze Kaczora. Zachodzi obawa o życie Halewicza, trzeba mu zorganizować ochronę, najlepiej Janickiego z BORu, ten to ma kwalifikacje absolutne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a moze dla niektorych swiadomosc (lub nagle odkrycie), ze sa "tylko" ludzmi jest nie do udzwigniecia (???)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@ spokojna

Badanie cudzej świadomośći, a na dodatek po jej zniknięciu, wydaje mi się pomysłem bardzo karkołomnym. Wolę analizować bardziej dostępne obiekty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
... i tak trzymaj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Badanie cudzej świadomośći, a na dodatek po jej zniknięciu, wydaje mi się pomysłem bardzo karkołomnym"
Cudowne :))))
Jednak myliłem się.Petelicki miał problemy z kasą,stracił robotę,początki Alzheimera,koledzy go nie lubili a żona się chciała rozwodzić.Też bym sobie strzelił w łeb.No I JAK TU ŻYĆ PANIE PREMIERZE,JAK ŻYĆ?Pusty śmiech.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jak twoja rzyć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dobrze Panie Doktorze.A jak z pańską czaszką?Nadal absolutnie pusta?
Bezsprzecznie pełna, zawartość pofałdowana. A twoja gładź?
Coś w tym musi być .20 lat polityki miłości a do mnie nic nie dociera.

A propos fałd.
Pustynia też bywa pofałdowana ,ale nikt jeszcze nie wpadł na pomysł żeby ja nazwać żyzną glebą.;)
Pozostaje Ci wyemigrować ^^
Wodzu prowadż!!
Na razie.
pis.org.pl
Hehe.. Wyemigrować.. Czytam te wypowiedzi i nie mogę uwierzyć jak można być poostakiem, ograniczenia w połączeniach mózgowych albo minimalizm, egoizm i pałanie się przyjemnościami w życiu powodują takie mówienie bredni. Chyba co niektórzy mają bardzo dostatnie życie i w d*pie że innym dzieje się źle. To eskalująca się epidemia wśród takich właśnie mędrków i filozofów
~zetjot... pozwól, że zapamiętam Twoją myśl. Ostatnio nic tak mnie nie zachwyciło :)

zetjot dostał bana i płacze na salon24.pl ^^
Ilu jest ludzi takich zwykłych, normalnych z jaką grupą mogę się utożsamiać. Po euro wydawało mi się że jestem w większości zadowolony patrzący optymistycznie w przyszłość. Myliłem się politycy z partii racji, prawdy, sprawiedliwości jedynej słusznejideologii stwierdzili, że to totalna porażka a zadowoleni są ludzie po trzech browarach. Ratunku nie piję alkoholu aby, być zadowolony, czy te objawy mogą mnie pchnąć do samobójstwa
Ależ przemyślenia masz...
Daruj sobie samobójstwo :) Nie tylko Ty nie potrzebujesz trzech piw, żeby być zadowolonym. Stan euforii nawet często mi się zdarza, a trzy piwa piłabym zapewne jakieś dwa tygodnie :)
Takich zwykłych jest całkiem spora grupka.

Proszę o radę, czy rozwiązaniem mojego problemu byłoby wstąpienie do partii ziezadowolonych
"Tylko tchórzliwi politycy nie stawiają przed sobą prawdziwych wyzwań"Donald Tusk.
Przypominam że do Euro Słońce Peru obiecało 4 tys. autostrad i dróg szybkiego ruchu.Ile wybudowano?600 km.Nikt z PiS nie krytykuje tej imprezy,jedynie dmuchane obietnice prawdziwych obywateli.
Nie chodzi też o czepianie się wszystkich i wszystkiego,ale w imię dobrze pojętej higieny przekazu należy pokazywać całe spektrum a nie tylko euforyczne obrazki ocierające się o paranoję(np.Poznań po Euro z.większył swój dług z 20% do 60% rocznego budżetu)Pamiętajmy też że byla to IMPREZA SPORTOWA i osiągnięty wynik powinien mieć znaczenie.
Na koniec września 2007 roku w budowie było*
- 174 km A (autostrad)
- 123 km S 2x2 (ekspresówek dwujezdniowych)
Aktualnie w budowie jest:
- 532 km A (+358)
- 730 km S 2x2 (+607)

A w eksploatacji:
w 2007.09 było
- 674 km A
- 206 km S 2x2
Aktualnie jest
- 1070 km A (+396)
- 556 km S 2x2 (+350)

Czym będą się karmić złaknieni dramatycznych tytułów malkontenci, gdy większość budowanych dróg, nawet jeśli z poślizgami, to zostanie ukończona w ciągu najbliższych kilku czy kilkunastu miesięcy?
W eksploatacji będzie wówczas:
~1600 km A (~ +900)
~1300 km S 2x2 (~ +1100)
* Źródło: skyscrapercity.com/showthread.php?t=1142261
Proszę czytać ze zrozumieniem.Albo nie.
Nie chcę się wcinać między kozę a pastwisko.
Odnieś się do faktycznych liczb. Zatkało pisowskie kakao?
Uważaj,Halewicz bo za chwilę podpadniesz pod mowę nienawiści a za to już niedługo będzie można pójść do pudła.
Chyba że to był komplement,taki w prawdziwie europejskim ''stylu''(trzy nęcące dziurki do zabawy itp).W takim razie idż do kuchni a potem...
P.S Zapomniałeś doliczyć berlinkę pod Braniewem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Użyję kolokwializmu sprzed lat: PAL GUMĘ.
Lepiej odnieś się do konkretnych danych, a nie rozmywasz temat - co jest typowo pisowską metodą.
Rzecz nie w danych,tylko w ich interpretacji.
Pewnie znów rozmywam.
Cały czas, a drogi budują dalej. Właśnie wyszedł ode mnie dyrektor pewnej firmy, która zajmuje się "drogówką" (i ma się dobrze - i firma i dyrektor) i stwierdził a`propos twoich obaw, że tu cyt.:"pier...oli jak potłuczony, nie zna się, a zabiera głos, jak ta cała pisdniętych pisiaków".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jest takie stare powiedzenie:''to co leży koło g...wna też śmierdzi.Tak więc gratuluję towarzystwa.Już kiedyś pisałem na forum-osoby twojego pokroju nie są w stanie mnie obrazić.
A tak swoją,nomen omen,drogą,gdyby rządził Kaczor, nagle dookoła zrobiłoby się mniej dróg? Bezrobocie zaczęłoby przeszkadzać?Dług stałby się gigantyczny?Zaczął byś się głośno zastanawiać co zrobić ze stadionami?Takie pytania można mnożyć.(zapomniałem o bankrutach drogowych).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdyby rządził Kaczyński i jego szaleni Szoszoni, to już bylibyśmy w stanie wojny z sąsiadami oraz....Gabonem.
Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz do godnego życia.. Tak mówi większość konstytucji państw tego świata.. W polsce tak jak w całym świecie psychopaci i dorobkiewicze rządzą. Manipulacja nie zna granic więc po co zajmować sobie czas aby o nich gadać. Filozofów pełno na tych wszystkich forach internetowych ale żaden nie napiszę o tym co kogo tak naprawdę boli, prześmiewczość, ignorancja i zlew na porządku dziennym. Warto? Think about it!
wyłącz caps lock
"Gdyby rządził Kaczyński i jego szaleni Szoszoni, to już bylibyśmy w stanie wojny z sąsiadami oraz....Gabonem."

A na Kolumnie Zygmunta byłby zupełnie inny pomnik.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Kogo sugerujesz w miejsce Zygmunta? o_O
Admin,co nie pasuje?

Inne tematy z forum Polityka

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

do góry