konto usunięte
193.34.3.*
(12 lat temu) 6 marca 2014 o 22:32
co do cen: google mowi, ze najtaniej axe w 'szpraju' 9zl 150ml, w kulce 9zl/50ml
więc 5zł -> 9zł -> mój błąd...
FA -> spray 200ml -> 9zl
dezodoranty ori/avon/etc natomiast, kosztują 16zł detalicznie, ale w promocji złotych 8 ;) odejmij jeszcze marże konsultanta ~30% i wychodzi 1/3 taniej niż axe/fa/adidasy/bdurasy/czy inne stolca
a skoro juz zaczelismy temat 'pseudoluksusu' jakim jest axe ^^'
mialem 'przyjemnosc' zaznać tego luksusu ;) i szczerze nikomu bym nie polecił ;] osoby które nie znają innych marek mogą mówić, ze axe jest dobry - otóż nie jest ;) jest co najwyżej przeciętny
potrafie wymienić conajmniej jedną markę która jest tańsza - o ile jesteś konsultantką :D - i lepsza, i nie robie nikomu reklamy bo nie mam w tym zadnego interesu, i zaloze sie, ze inne marki tego typu również nie odstają od siebie... odstają natomiast od axe/fa, a o biedronkowych specyfikach nawet nie wspomne ;)
jeszcze odnosnie zarobków "No chyba, że należysz do sfery publicznej " -> dorzuć do tego jeszcze strefe IT, nie slyszalem, zeby jakiś programista sie skarżył na zarobki ;) nie slyszalem również, zeby ktoś kto COKOLWIEK potrafi skarżył się na zarobki...
miałem ostatnio przyjemność być na rozmowie do playa, zeby robić w call center - poszedlem z ciekawosci - i weszła ze mną jakaś dziewuszka, która poszła na rozmowe kwalifikacyjną do pracy gdzie musisz rozmawiać z ludzmi przez telefon, a nie potrafiła wydusić z siebie ani słowa - ja to rozumiem, trema, moze jej pierwsza rozmowa, czy cos... no ale kuźwa! bez jaj! 'dlaczego przyszla pani do nas do firmy' '-no bo wszędzie indziej juz bylam' -> WAT?! :O no ale mniejsza o to...
--Ghost
0
0