Widok

Czy są tu młode mamy mieszkające na Jasieniu?

Jasień Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem mamą 4 tygodniowego chłopca, mieszkam na Jasieniu i codziennie chodzę z synkiem na samotne spacery bo wszyscy najbliżsi znajomi są bezdzietni. Powiem szczerze, że troszkę nudno tak samej. Może są tu na forum tak samo młode mamy jak ja i chciałyby znaleźć towarzystwo? Zawsze to można sie powymieniać opiniami i spostrzeżeniami na temat macierzyństwa a i w kupie raźniej! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja również mieszkam na osiedlu Jasień i jestem mamą dwumiesiecznego synka i z chęcią wybrałabym sie z kimś na spacer bo również chodzę samotnie na spacerki... Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
c.d Aga jak jesteś zainteresowana spacerkami to daj znać oki :)
Jak najbardziej jestem zainteresowana :) mój mail to skrzynka123455@yahoo.pl, napisz do mnie Ewo, albo podaj swojego maila to ja sie z Toba skontaktuję i się umówimy :)
Witajcie ja mam trzy latka ale tez sie z checia z kims czasami spotkam
Hej dziewczyny Zapraszamy w śr 25.01.17 g.10.30. na wspólne zabawy z dziećmi sali fitness w Heros ul.Kominkowa2 Wstęp free:) jak macie koleżankę mamę z dzieckiem tez zapraszam.Im więcej tym weselej:) jak będzie nas dużo zrobim własny klub mam :) Ewa mama Mai
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Olej kokosowy (80 odpowiedzi)

Wczoraj jedna z Forumek zaciekawiła mnie tym produktem :) Zaczęłam szukać informacji, czytać i...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...

do góry