Widok

Czy slyszal ktos o papi stop

Witam czy ktoś stosował , papi stop albo o tym słyszał. Wczoraj czytałam o tym i szukałam też lekarza nauk med co się wypowiadał Krzysztofa cholewickiego albo Tomasza mileckiego ale raczej z warszawy. Jeśli się ktoś znajdzie co stosował ten preparat proszę napisać może boryka się z podobnym problemem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz absolutną rację.Na polskiej stronie Papistopu dumnie pręży pierś niejaki dr.Dawid H.Bińczycki,a na slowackiej stronie dr.Dawid Ondrik.Ten sam facet,te same zdjęcia,inne nazwiska.Sama używałam Papilloru,absolutnie nie pomaga,czyli forsa wyrzucona w błoto.W reklamie Papilloru jest to samo zdjęcie szyi z brodawkami,co w reklamie Papistopu.OSZUSTWO !!! Nie dajcie się nabrać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

państwo które pozwala oszukiwać i okradać swoich obywateli...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wymyśleni lekarze:))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to syfek ten papi

Ta strona wszystko wyjaśnia:
https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=sk&u=https://hoax.sk/pochybny-pripravok-krcove-zily-varyforte/&prev=search

To jest oszustwo - bądźcie czujni nie nabijajcie kabzy oszustom. Moim zdaniem takie rzeczy powinny być ścigane z urzędu. To podłe, aby oszukiwać i robić nadzieje ludziom, którzy potrzebują i szukają pomocy.

Niestety kochani moi, to oszustwo. Poniżej mis podaje linka i jak go przetłumaczycie to na Słowacji ostrzegają przed tym oszustwem. Lekarz faktycznie jest modelem, który na stronie niemieckiej ma kilka fotek i które można wykorzystać za opłatą. Widzę jego osobę w kilku odsłonach: jest w fartuchu lekarskim, następne z komputerem, zmyślony, poważny, uśmiechnięty - co kto potrzebuje. Nie dajcie się nabierać na takie bzdury. Wcześniej sprawdzajcie, ja tak zrobiłam i nie dam się oszukać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

papi-bajki

To syf

popieram jeżeli jest skuteczne dlaczego niema w aptece

OWSZEM - to oszustwo...Ciekawe czy nasze władze mogą coś z tym zrobić? Zasady i warunki zakupu ułożyli tak, że niekoniecznie ..Ostrzegajmy chociaż innych przed tymi ŚWINIAMI

Wydałem 130 zł, stosowałem przez 10 dni, 3 razy dziennie na różne brodawki, wystające, płaskie, małe, duże, włókniaki... i nic. 130 zł psu w d.....

Nie dajcie się nabrać...To zwykłe kremisko i w dodatku nic nie warte

Zużyłam po dwa opakowania Papilloru i Papistopu .Wydałam dużo kasy i...guzik. Uważam, że zamieszczanie tego typu reklam i podpieranie ich artykułami podstawionych nieistniejących lekarzy nie powinno mieć miejsca, jest wręcz naganne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niektóre firmy płacą za pozytywne opinie tzw. współpracownikom. Spróbuj skontaktować się ze sprzedawcą- jak znajdziesz adres lub tel.???? PO złożeniu zamówienia zadzwoni namawiacz!!!!!

Gdyby to było na legalu -podano by Nazwę dystrybutora lub producenta ,adresy- które można byłoby zweryfikować. NIE MA ZNACZY PIC DO KWADRATU.

Dokładnie nie działa wcale - totalna lipa i tylko pieniędzy szkoda.

To syf

Ktos niezle tlucze kase, kupilam jedna tubke , tak do wyprobowania. Wielki przekret, nie dosc, ze nie dziala wogole , to jeszcze niesamowicie cuchnie i bardzo drogie.

Papi. ..sr*pi. Pic na wode

Też tak myślę

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...

do góry