Widok

Czy to możliwe?

Czy to możliwe znaleźć kogoś fajnego w internecie.Kogoś, kto ma poczucie humoru i dystans do siebie?Mężczyznę. który nie uważa, że kobieta atrakcyjna musi być mało inteligentna?Kogoś tolerancyjnego i optymistycznie nastawionego do świata.Najlepiej lubiącego kino, spacery i rozmowy o czymś, a jednocześnie potrafiącego pomilczeć :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paluch w górę masz ode mnie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehehehe mogę powiedzieć w miarę, bo nie ja to powinnam ocenić tylko inni :)...
Prawda masz rację powinnam podać nr telefonu, ale to by świadczyło o braku inteligencji :p...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To też ciekawy aspekt oceniania inteligencji. Czy ktoś dodaje ją ładnej dziewczynie, po której się tego nie spodziewa, czy widzi jej więcej w brzydkiej, dodając ją dla równowagi?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Wykasuj to "w miarę" ;)

Boszsz, Sadyl, ale Ty nudny jesteś ;P
Ale przejrzałam Cię :) 37-latka to wg chińskiego horoskopu koza, w sam raz dla konia, prawda? ;P

http://forum.trojmiasto.pl/A-se-cos-takiego-znalazlem-t684383,1,2.html
To jeszcze daj nr tel do kompletu.

Wszak atrakcyjność bez wielbicieli chyba nieco się celem mija? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobrze przyznaję się czuję się atrakcyjna i w miarę inteligentna :P...
Również znam/znałem (bo dorosły) kilka młodocianych egzemplarzy, z którymi można/można było porozmawiać nie tylko o tipsach ;)
Nie twierdzę, że to rzadkość.. może znacząca część kumatych małolat "nie wychyla się" na tyle, żebym miał okazję z nimi rozmawiać.
Bardzo "kontaktowe" są tipsiary, co może znacznie zaburzać postrzeganie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czymś co przeszkadza (zawadza).
Osoby doświadczone, z tzw bagażem, często mają problem w okazywaniu uczuć czy zaufaniem, bo ich doświadczenia stają się murem oddzielającym ich od drugiego człowieka, stąd bycie niegłupią może przeszkadzać.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Z pewnością i z uprzejmości :P:P:P, gdyż niektórzy widząc miłą blondynkę od razu szufladkują ;)
Narcyz.
> mężczyźni lubią sobie pochlebiać

Owszem, lubią... ale czasami nie muszą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem, nie zwracam uwagi na tak mało wartościowe dane. Dla mnie to "pyk" i już mam inne ip
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Twoja definicja z pewnością jest w równym stopniu cnotą co i zawadą.

Czym jest zawada, Anty? :)
Z uprzejmości?:p
Hehehehe mężczyźni lubią sobie pochlebiać ;).Posiąść hmmm, no bez przesady...
Czy nie głupia, to zawsze kwestia egzemplarza, ale na szczęście autorka mówiła o inteligentnej (wszakże o tą cechę znacznie łatwiej)

"Niegłupia" też można różnie odczytywać. Twoja definicja z pewnością jest w równym stopniu cnotą co i zawadą. Bo cóż z tego, że twardo stąpa po ziemi, skoro zapomniała, jak się lata?

Partner życiowy? Nie wiem, mam wątpliwości. Bardziej mi to wygląda na koleżankę czy przyjaciółkę. To zbyt trudny materiał, aby żyć z taką na co dzień.

I nie umniejszałbym możliwości tych 18 latek. Znałem kilka w tej klasie wiekowej (jedna dosłownie miała 18) i robiły wrażenie swoim umysłem.
Aczkolwiek muszę przyznać, że na ulicy nie były pierwszymi, na które faceci zwracali uwagę.
Jak się to zatem ma do połączenia, o którym mówi autorka?
Atrakcyjna i inteligentna - owszem, śliczna i mądra - nie?
Zboczuch, jak zwykle :P
37-latko, nie czuję się jak zużyty materiał biologiczny, a jestem w zbliżonym wieku, nie słuchaj tych przemądrzalców, zwłaszcza że jeden to prawie starzec ;))
You're welcome !

Podobno.. rozbawić kobietę... to w połowie ją posiąść ;]

BTW: nie masz na imię Lucyna? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hahahahahaha zużyty materiał biologiczny, całe szczęście, że już nie głupi, no i ten ostatni dzwonek :):):).Naprawdę dawno się tak nie ubawiłam.Dziękuję :)....
do góry