Widok

Czy ukraińskie służby specjalne stoją za cyberatakami na polskich szkołach w maju 2019?

Jeśli pamiętacie masowe mailingi o fałszywych alarmach w polskich szkołach w maju 2019 roku, oto co znalazłem. Takiej prowokacji mogli dokonać hakerzy ukraińskich służb specjalnych. W korespondencji z użytkownikami Lolifox w kwietniu i maju 2019 roku zamieścili informacje o zaangażowaniu rosyjskich hakerów. Ale nikt na to nie wskazywał, nie było oskarżeń wobec Rosji, a użytkownicy forum odpowiedzieli na te zastrzyki.
Jestem pewien, że była to wcześniej zaplanowana prowokacja ukraińskich służb specjalnych.

W moim śledztwie ujawniono także wiele innych faktów i dokumentów dotyczących polskich i ukraińskich agentów pracujących na terytorium Polski: https://ukr-leaks.com/Inform/Investigations/Details/operatsii-vliyaniya-ukrainy-protiv-evropi-part2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak z czystej ciekawości - po co mieliby to robić ? :)
Zadzwoń do Sucheckiego, Pryzmonta, Hubisza, Lange Kreji i ich pedofilskich przyjaciół lubiących się znecac nad dziećmi to prawdopodobnie się dowiesz. To oni dokonują z pedofilami przestępstw w szkołach i nie tylko więc jeżeli szkoła to semeko i przyjaciele. Raczej poszukalbym sprawców też wśród nauczycieli z którymi współpracują te zboki a raczej wykładowców. Tam możesz sobie kupić wszystko!

Inne tematy z forum Polityka

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (11 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry