Widok

Czy warto kupić używane auto w bardzo niskiej cenie?

Znalazłem samochód, który mi się podoba. Specyfikacja taka, jak chciałem, przebieg w miarę niski, bo około 100 tysięcy, a sprzedawca twierdzi, że poza paroma drobnymi stłuczkami nic poważnego się nie wydarzyło. Dziwne jest tylko to, że cena samochodu jest niższa od średniej dla podobnych egzemplarzy. Zastanawiam się, czy sprzedawca nie jest oszustem, który niską ceną stara się przyciągnąć klientów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na 99% jest oszustem. Dobre rzeczy po prostu nie są tanie. Weź sprawdź na carvertical. Jestem pewien, że wyjdzie albo cofnięty przebieg, albo że te drobne stłuczki wcale nie były tak drobne, jak twierdzi sprzedawca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli jest w niskiej cenie to na pewno jest uszkodzone.

Zupełnie nie ufam sprzedawcom używanych samochodów, nawet jeśli cena jest taka, jak powinna być, a co dopiero niższa. Sprawdziłbym to auto bardzo dokładnie. Zacząłbym od raportu carvertical, a skończył na dokładnych oględzinach w warsztacie, żeby to doświadczony mechanik wypowiedział się w tej sprawie.

Zastanawiam się nad zakupem pierwszego samochodu, co polecacie mi do 15000zł?

ogrodzenia ażurowe

Avensis benzyna i nie wymyślać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w tej branży okazji nie ma... niestety. Za niższą ceną idzie niższa jakość

Zakupiłem ostatnio używane auto w salonie K&K Wojtanowicz i jestem zadowolony. Samochód przeszedł dokładną kontrolę zawieszenie, hamulce i stan techniczny były skrupulatnie zbadane przed sprzedażą. Salon oferuje auta z gwarancją jakości, co daje spore poczucie bezpieczeństwa przy zakupie.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów (127 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

Samochód na wynajem długoterminowy - gdzie szukać? (11 odpowiedzi)

Jak w temacie. Chciałbym wziąć auto na wynajem długoterminowy, szukam różnych ofert. Najlepiej...

Wynajem długoterminowy samochodów (20 odpowiedzi)

Jakie firmy zajmujące się wynajmem długoterminowym polecacie? Nie ukrywam, że nie mam dobrych...

do góry