Widok

Czy warto

Czy warto zawalczyć o mężczyznę, który daje tylko sygnały zainteresowania, a nie zaprosi na kawe? On jest 15 lat starszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mysle ze warto jak ci sie podoba ale to ty musisz podjac wlasciwa decyzje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Warto
Wiek nie ma tu znaczenia, jeżeli Tobie to nie przeszkadza. Inna kwestia, czy słusznie odczytujesz sygnały. Jak dla mnie słowo "walczyć" jest tu trochę na wyrost. Możesz spróbować umówić się z nim na kawę. Wtedy już powinnaś wyczuć, czy dobrze interpretujesz sygnały :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może nie wie jak zorganizować spotkanie żeby żona się nie dowiedziała :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to znaczy walczyc? nie do konca rozumiem co masz przez to na mysli.
Rozumiem, ze jest to dojrzaly facet, ktory cie podrywa.
Poza tym, moze to jest typ mezczyzny, ktory daje wszystkim mlodym ladnym kobietom sygnaly zainteresowania?
Zastanow sie, czy tylko tobie te sygnaly wysyla;-P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie warto. Ty będziesz mieć 60 a on 75 lat. Ty 80 a on 95 na co marne szanse. Także z góry skazujesz się na bycie wdową. Myśl przyszłościowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chciałbym delikatnie zwrócić w tym miejscu uwagę, że statystycznie mężczyźni szybciej od kobiet kończą bieg życia ziemnskiego ;)
Jak doda się do tego 15 lat różnicy raczej na korzyść nie działa:)
A moze jest bogaty? I to dziala pociagajaco na niektore kobiety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Istnieje prawdopodobieństwo, że umrą w tym samym czasie ;P
@magda - krótko: warto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdybyśmy kierowali się statystykami i myśleniem przyszłościowym, to pewnie nie byłoby połowy istniejących związków. Nie różnica wieku powinna być priorytetem, ale to czy druga osoba nam odpowiada pod każdym innym względem.
Pod każdym innym, czy pod każdym jednym? :P
czytaj ze zrozumieniem Sam: pod każdym innym względem, niż ten, że facet autorce wątku się zwyczajnie podoba. To skrót myślowy.
Jeżeli mężczyzna jest zadbany i wygląda dobrze, dba o siebie to różnica wieku nie robi na mnie wrażenia.
Wtedy raczej nie zestarzeje się szybko. Zresztą kto powiedział, że 60 latek to tylko bambosze i fajka?

Gorzej, jeśli jednak różnica wieku wpływa na różne poglądy. To wtedy ciężko, zwłaszcza jeśli on jest bardziej konserwatywny niż kobieta.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Sam, gdybyś spotkał kobietę, która spodobałaby Ci się - znowu użyję określenia: pod każdym względem (np. pasowałby Ci jej charakter, uroda, inteligencja, poczucie humoru etc.), a okazałoby się, że jest - dajmy na to - 5 lat starsza od Ciebie - to czy zastanawiałbyś się "czy warto"...? Czy też pomyślałbyś, że za jakiś czas różnica wieku będzie widoczna, więc mimo że podoba Ci się, to jednak nie?
5 Lat stasza? Brałbym! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe sam podnosisz swoją poprzeczkę wiekową ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....

Inne tematy z forum Towarzyskie

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Para szuka pary (16 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Gdzie zrobic tatuaż (18 odpowiedzi)

Czy ktos by mógł mi polecić dobre (wypróbowane) studio tatuażu w trójmiescie najlepiej w...

do góry