Widok
Wiek nie ma tu znaczenia, jeżeli Tobie to nie przeszkadza. Inna kwestia, czy słusznie odczytujesz sygnały. Jak dla mnie słowo "walczyć" jest tu trochę na wyrost. Możesz spróbować umówić się z nim na kawę. Wtedy już powinnaś wyczuć, czy dobrze interpretujesz sygnały :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Jeżeli mężczyzna jest zadbany i wygląda dobrze, dba o siebie to różnica wieku nie robi na mnie wrażenia.
Wtedy raczej nie zestarzeje się szybko. Zresztą kto powiedział, że 60 latek to tylko bambosze i fajka?
Gorzej, jeśli jednak różnica wieku wpływa na różne poglądy. To wtedy ciężko, zwłaszcza jeśli on jest bardziej konserwatywny niż kobieta.
Wtedy raczej nie zestarzeje się szybko. Zresztą kto powiedział, że 60 latek to tylko bambosze i fajka?
Gorzej, jeśli jednak różnica wieku wpływa na różne poglądy. To wtedy ciężko, zwłaszcza jeśli on jest bardziej konserwatywny niż kobieta.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Sam, gdybyś spotkał kobietę, która spodobałaby Ci się - znowu użyję określenia: pod każdym względem (np. pasowałby Ci jej charakter, uroda, inteligencja, poczucie humoru etc.), a okazałoby się, że jest - dajmy na to - 5 lat starsza od Ciebie - to czy zastanawiałbyś się "czy warto"...? Czy też pomyślałbyś, że za jakiś czas różnica wieku będzie widoczna, więc mimo że podoba Ci się, to jednak nie?