Widok
Mowie o tym, ze raz wycieta czesc peirscionka bedzie w tym miejscu troche inna niz reszta no a poza tym moga kamienie pozniej wyskoczyc z pierscionka od naprezen w "obreczy", tak slyszalam...chchialm sie tu cos poradzic, ale widze ze PRAWIE same zjadliwe jedze tu siedza, oj z takim chrakterkiem szybko rozwod wroze......
ja specjalnie mam wiekszy - znaczy mierzony na palec środkowy, bo jest z oczkami i obrączka tez wiec razem nosić by nie pasowało.
A jesli ci bardzo zalezy to mozna zmienszyć
A jesli ci bardzo zalezy to mozna zmienszyć
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

A dużo za duży jest ten pierścionek?
Wszystko zależy od tego jakiej budowy masz palce. Jeśli okręca się Tobie na placu a nie spada to raczej bym nie zmniejszała, bo może nie przejeść przez kostkę.
Jeśli to pierścionek z jednym oczkiem to nie ma problemu ze zmniejszaniem i zwiększaniem. Ja mój też zmniejszałam, ponieważ chciałam go nosić na palcu razem z obrączką a był za duży o 2 rozmiary.
Wszystko zależy od tego jakiej budowy masz palce. Jeśli okręca się Tobie na placu a nie spada to raczej bym nie zmniejszała, bo może nie przejeść przez kostkę.
Jeśli to pierścionek z jednym oczkiem to nie ma problemu ze zmniejszaniem i zwiększaniem. Ja mój też zmniejszałam, ponieważ chciałam go nosić na palcu razem z obrączką a był za duży o 2 rozmiary.
A mój... taki jak każdy pierścionek, raz za duży, raz za mały raz idealny - zależy od pory roku, dnia, od tego jaki ja mam dzień ;P i tak każdy pierścionek u mnie wygląda :D więc moje Serduszko kupił mi pierścionek idealny :D Nie miał problemu z rozmiarem :D
dokładnie ten sam rozmiar co kiedyś sama sobie przymierzałam jak mi Rodzice kupowali ;)
dokładnie ten sam rozmiar co kiedyś sama sobie przymierzałam jak mi Rodzice kupowali ;)
Zanieś pierścionek do zmniejszenia :)
Mój pasuje prawie, że idealnie.
My nie byliśmy ani razu u jubilera Razem, mój Ukochany sam go kupił :)
Wykryłam po cichu jak dowiedział się jaki mam rozmiar paluszka :)
Mój pasuje prawie, że idealnie.
My nie byliśmy ani razu u jubilera Razem, mój Ukochany sam go kupił :)
Wykryłam po cichu jak dowiedział się jaki mam rozmiar paluszka :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"