Widok

Czy według Was Gdynia jest miastem EKOLOGICZNYM?

SONDACzy według Ciebie Gdynia jest miastem ekologicznym?TakNie jest ĽleNieNie mam zdania na ten tematZobacz wyniki

http://www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=578416&uid=452710
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zasadzie tak. na ulicach leżą psie kupy, które ulegają ekologicznej i naturalnej biodegradacji. poza tym nie do końca rozumiem obecne znaczenie słowa "ekologiczny". wiem tylko, że w imię tego słowa każe się ludziom płacić podatek za oddychanie i pierdzenie krów (czytaj za prawa do emisji co2), a lada dzień wejdzie dodatkowy podatek wysokości 3 tysięcy rocznie za prawo do jeżdżenia samochodem (bo horrendalnie wysoka akcyza w paliwie to widać za mało). no i jeszcze w imię tego słowa zastrasza się i grozi pobiciem naukowcom, którzy twierdzą, że tak zwany efekt cieplarniany to bzdura.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

do góry