Widok

Rzetelny adwokat do rozwodu

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie przestała się interesować naszymi dziećmi, domem, wszystko zaniedbała. Maluchy są pod stałą opieką psychologa, gdyż nie są w stanie pojąć niektórych rzeczy. Ale do brzegu. Potrzebuję dobrego adwokata z Opola, który nie tylko pomoże mi przy rozwodzie, ale i sprawi, że dzieci zostaną ze mną. Sam sobie z tym nie poradzę. Do kogo się zwrócić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mecenas Anna Maria Rop z kancelarii przy ul. Luboszyckiej 36 w Opolu (https://www.centrumrozwodow.pl/) to specjalistka w dziedzinie rozwodów i prawa rodzinnego. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu zapewnia kompleksowe wsparcie prawne, w tym pomoc w ustaleniu opieki nad dziećmi, podziale majątku czy kwot alimentów.

Kolejna szczęściara. Taka to pożyje... Sierotka.
Chłop za rozwód zapłaci, dziećmi zajmie się... i jeszcze potem będzie wspierał.
Życie

Inne tematy z forum Hydepark

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (5 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

do góry