Widok

Czy zrezygnować?

Mam problem poniewarz chcieliśmy zacząć remont, ciotka męża poleciła nam swojego znajomego który cekoluje ,kładzie kafeli itd. Nasze mieszkanie ma niecałe 33m . Po naegocjacji co do ostatecznej ceny miał dzisiaj przyjechac i zacząć prace , ale dzisiaj się nie zjawił, do tej pory też nie zadzwonił. Dzwoniłam do niego ale ma wyłonczony telefon. Więć zadzwoniłam do ciotki która z koleji dzwoniła do jego żony, ta natomiast powiedziała że mały się rozchorował i że on nie ma maszych telefonów , co jest nieprawdą bo ma mój i mojego męża. Mam obawy że jeżeli on tak podchodzi do sprawy to ten remomt bedzie trfał wieki. Doradzicie co w takiej sytuacji zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje zrezygnował z takiego niesolidnego wykonawcy. Na rynku jest kilkunastu godnych polecenia fachowców.
Mogę podać namiary do ekipy, która robiłam moje mieszkania (zdjecia na maila).
ja chyba też bym zrezygnowała, nie znoszę takiego podejścia do sprawy, nie zależy mu na pracy to nie
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Zrezygnowac to malo powiedziane....
Serdeczne dzięki za rade tak tez myśle ze zrezygnujemy z niego to jest za duże ryzyko. Alicja a czy drogo kasują? Poprosze zdjęcia na mejla vita33@onet.eu Z góry serdeczne dzięki.
Zrezygnować jak najszybciej. Polecam zaufaną i sprawdzoną ekipę.
0-509-655-575
Mogę też przesłać zdjęcia
Wykonanie nie jest drogie, główny koszt to materiały użyte do remontu. Jeżeli mają być wysokiej jakości to z reguły mają też wysoka cenę.
Ja polecam ekipę p. Adama, ponieważ jest uczciwa a to bardzo ważne. Na maila przesyłam moją łazienkę.
Elu jeżeli możesz prześlij fotki na mejla vita33@onet.eu dzieki serdeczne.
Prześlę fotki dziś wieczorem.
Witam Elu ja zdjęć nie dostałam , ale znalazłam ekipę , solidnie wymierzyli całe mieszkanie powiedzieli czego ile bedzie trzeba , no i cena terz mnie ucieszyła ponieważ jest kilkaset złoty taniej. A jak będzie dalej zobaczymy pozdrawiam.
Przepraszam ale nie miałam internetu do tej pory. W razie czego przesyłam Ci namiary na moja ekipę. marc_bud@wp.pl 0-509-655-575
Pozdrawiam!

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Czy da się urządzić małą funkcjonalną łazienkę? (4 odpowiedzi)

Czy naprawdę da się urządzić bardzo małą łazienkę tak, żeby była funkcjonalna? Myślę o wannie,...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

płyta indukcyjna czy gazowa? (22 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry