Widok

Czym depilowac ?

Witam . Drogie Panie mam nastepujacy problem , moje nogi sa straszne wrażliwe na jaka kolwiek depilacje czy zwykla maszynke za 1,50 zl czy tez ta za 40 zl. Wszystkie kremy równiez powoduja nastepnego dnia krostki które strasznie mnie drażnia i krepuja bo nie moge swobodnie czuc sie we wlasnym lozku z partnerem bo mam ta swiadomosc ze one sa i zle moje nogi wygladaja.
Może ktoraś z Pan miala/ma podobny problem i zna jakas rade na to aby po depilacji te krostki nie wyskoczyly .

Z góry dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też miałam ten problem i jedyne rozwiazanie to depilacja laserowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bikini zwykle- do linii majtek, bikini french- to pasek ok 5-6cm na srodku, ale dosc gleboko schodzimy nizej.
Pani Danusiu, przeglądałam cennik i mam pytanie odnośnie bikini. Czy bikini zwykłe to jest takie do linii majtek czy trochę głębiej? A French?
Czy po depilacji pastą cukrową włosy nie wrastają? Niestety po wosku mam ten problem (na bikini). Ile kosztuje depilacja bikini pastą cukrową w Różanym Ogrodzie?
Niech Pani spróbuje depilacje woskiem lub pasta cukrową powinno pomoc. Zawsze warto spróbowac innej metody depilacji. Alantan tez nie jest złym pomysłem. Niech Pani nie wykonuje peelingu przed i po depilacji. Pozdrawiam i życze powodzenia i poczucia komfortu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam, pasta jest rewelacyjna. Nie wierzyłam dopóki nie spróbowałam. Polecam też różany ogród!
Polecam depilację pastą cukrową ( na necie jest dużo wiadomsci o tej metodzie), bez podrażnień, krostek, długi czas do odrostu, nie swędzi przy odrastaniu( co szczególnie ważne jest w bikini.)
Ja stosuję KREM alantan plus - bardzo pomaga. Możesz też spróbować oliwką typu Bambino.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (53 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (92 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Opakowania kosmetyczne (15 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

do góry