Widok

Czytajcie Bilety.!!

Kupując dziś bilet w SKMce poprosiłem najpierw "Orunia".
Potem powtórzyłem jeszcze "Gdańsk Orunia. Bilet Miejski. Normalny. Kartą"
Troszkę się zdziwiłem gdy podczas kontroli w Regio, po przesiadce w Głównym, bardzo miła Pani Konduktor stwierdziła, że Bilet do Gdańska GŁÓWNEGO.
Na szczęście ta sama taryfa i cena oraz bardzo wyrozumiała konduktorka, której chciałbym jeszcze raz, tu podziękować.. :]
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A za granicą to nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak...

Tylko, że nigdzie nikomu nic nie wytykałem..
Bardziej sam się uświadomiłem i chciałem to przekazać innym, że tak jak Pan pisze, błędy się zdążają każdemu i warto przed odejściem od okienka/kasy sprawdzić Bilet..;]
Tyle...

Renomy dawno w pociągach nie ma kleszczu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak Renomy

Nie ma już Renomy w SKM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj

Naprawdę , nie umiesz kupić biletu ???, Naprawdę ? , czy to żart jakiś , albo podpucha ? Nie kimam.

Owszem jest

Bilet

Jeju zdarza się. Jak się widzi takie coś to się idzie i mówi że źle nabite to drugi wydrukuje. Jesteśmy tylko ludźmi i każdemu się zdążą pomylić w pracy też. Błagam ludzie trochę empatii a nie aferę robić że źle nabite
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwna sprawa, bo SKM Trojmiasto oraz spółka Przewozy Regionalne to dwaj oddzielni przewoźnicy i nie mają w swej ofercie wspólnego biletu. Ponieważ SKM w Gdańsku kursuje do ostatniej stacji Gdańsk Śródmieście, więc nie można nabyć biletu do Gdańska Oruni. Stąd kupując bilet w kasie SKM nie można otrzymać biletu do stacji, która nie jest w trasie tego przewoźnika. Sprzedający prawdopodobnie poinformował o tym klienta, ale ten nie usłyszał tej informacji bądź po prostu ją zignorował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Akurat nie, bo Gdańsk Orunia to stacja za Gdańskiem Głównym (patrząc od strony Sopotu) i SKM się tam nie zatrzymuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pierwszym kontrolerem swojego biletu jest podróżny!!!
I nie wyrozumiałość pani konduktor a przepisy.

Doinformuj się głąbie zanim sie wypowiesz proszę

Xd z cyklu nie znam się ale się wypowiem

Widać że wpadła Ci pani konduktor w oko

:-)

Tylko że większość...

Tylko że większość właśnie sprawdzających tam biletów właśnie z renomy poprzedziło tak na marginesie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry