Widok

Czytajcie Bilety.!!

Kupując dziś bilet w SKMce poprosiłem najpierw "Orunia".
Potem powtórzyłem jeszcze "Gdańsk Orunia. Bilet Miejski. Normalny. Kartą"
Troszkę się zdziwiłem gdy podczas kontroli w Regio, po przesiadce w Głównym, bardzo miła Pani Konduktor stwierdziła, że Bilet do Gdańska GŁÓWNEGO.
Na szczęście ta sama taryfa i cena oraz bardzo wyrozumiała konduktorka, której chciałbym jeszcze raz, tu podziękować.. :]
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko że większość...

Tylko że większość właśnie sprawdzających tam biletów właśnie z renomy poprzedziło tak na marginesie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widać że wpadła Ci pani konduktor w oko

:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Xd z cyklu nie znam się ale się wypowiem

Doinformuj się głąbie zanim sie wypowiesz proszę

Pierwszym kontrolerem swojego biletu jest podróżny!!!
I nie wyrozumiałość pani konduktor a przepisy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akurat nie, bo Gdańsk Orunia to stacja za Gdańskiem Głównym (patrząc od strony Sopotu) i SKM się tam nie zatrzymuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwna sprawa, bo SKM Trojmiasto oraz spółka Przewozy Regionalne to dwaj oddzielni przewoźnicy i nie mają w swej ofercie wspólnego biletu. Ponieważ SKM w Gdańsku kursuje do ostatniej stacji Gdańsk Śródmieście, więc nie można nabyć biletu do Gdańska Oruni. Stąd kupując bilet w kasie SKM nie można otrzymać biletu do stacji, która nie jest w trasie tego przewoźnika. Sprzedający prawdopodobnie poinformował o tym klienta, ale ten nie usłyszał tej informacji bądź po prostu ją zignorował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bilet

Jeju zdarza się. Jak się widzi takie coś to się idzie i mówi że źle nabite to drugi wydrukuje. Jesteśmy tylko ludźmi i każdemu się zdążą pomylić w pracy też. Błagam ludzie trochę empatii a nie aferę robić że źle nabite
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Owszem jest

Oj

Naprawdę , nie umiesz kupić biletu ???, Naprawdę ? , czy to żart jakiś , albo podpucha ? Nie kimam.

Brak Renomy

Nie ma już Renomy w SKM

Renomy dawno w pociągach nie ma kleszczu

No tak...

Tylko, że nigdzie nikomu nic nie wytykałem..
Bardziej sam się uświadomiłem i chciałem to przekazać innym, że tak jak Pan pisze, błędy się zdążają każdemu i warto przed odejściem od okienka/kasy sprawdzić Bilet..;]
Tyle...

A za granicą to nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytaj ze zrozumieniem

Jechał skm i przesiadł się w gg

Wzruszona

Też się wzruszyłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Możliwe

Jeśli nawet pomyliłem sytuację i wpisałem złą stację, to ten bilet i tak jest ważny. Dobrze Pan napisał w tytule, "sprawdzajcie bilety". Proszę pamiętać,że to należy do Pana obowiązku. Zanim coś Pan napiszę proszę się najpierw zapoznać z regulaminem przewoźnika. Tak jak wszyscy jestem tylko człowiekiem i mogłem źle usłyszeć bądź omyłkowo wpisać stację. Proszę pamiętać, że jedyny człowiek ,który nie popełnia błędów to taki ,który nie robi nic. Mam nadzieję, że Panu ani teraz ,ani wogole nikt publicznie nie będzie wytykał błędów, bo to mało męskie jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to musiało być wiecej takich Sytuacji..

To nie o mnie chodzi..
Nic nie pokazywałem na Telefonie..
Nie chciałem jechać na żadne Rudniki, tylko na Trakt k.skrętu na Maćkowy..
Mówię normalnie w Ojczystym języku i raczej nie mam wady wymowy..

Również proszę o nie wprowadzanie w błąd..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry