Widok

D N O

Nie polecam nikomu kontaktów z tą firmą. Pracownicy słabo przeszkoleni lub bez doświadczenia. W szczególności nie polecam korzystania z usług w zakresie oprawianie jakichkolwiek prac. Tego samego, lub na drugi dzień może okazać się, że niektóre kartki wypadają. Za przykład krańcowej indolencji niech posłuży stwierdzenie, że „Praca magisterska nie jest do otwierania i przeglądania, ale do postawienia w archiwum”. A tak w ogóle to winna byłam ja – bo strona tytułowa wykonana była z papieru o innej gramaturze… .
Kartki zostały wyjęte, pieniążki oddane, ale niesmak pozostał. Przepraszam… nie było.
Pracę oprawioną w innej placówce można przeglądać. Jakość papieru również nie była przeszkodą. Ale niesmak pozostał.
Zdecydowanie nie polecam.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 2

jakość usług: 1

czas realizacji: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwię się pani opinii na temat tej firmy.
Ja również oprawiałem pracę licencjacką w Grafik Centrum i byłem bardzo zadowolony. To był druk3 razy 60 stron i oprawa w 2 twarde oprawy i 1 termiczną z mlecznymi okładkami. Jak usłyszałem cenę byłem w szoku 18.90zł ! w niektórych firmach to koszt około 30 zł za jedną pracę. Czas realizacji nie do pokonania bo około 20 minut, akurat zdążyłem coś zjeść a praca była już gotowa i NA PEWNO nic z niej nie wypadało.Obsługa była bardzo miła i sprawnie się uwijała pomimo ,że kolejka sięgała aż do połowy sklepu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry