Widok

DECOUPAGE - czy na tym da się zarobić???

Cześć wszystkim,
chciałabym podpytać czy Ty jako potencjalny klient kupiłbyś ... dla siebie/osoby bliskiej/rodziny czy znajomego w prezencie ręcznie wykonaną skrzyneczkę ręcznie robioną / malowana z możliwością przeniesienia waszego/twojego zdjęcia na drewno? jakieś elementy przyklejane itd... chciałabym założyć firmę i ... zastanawiam się czy było by jakieś zainteresowanie takimi skrzynkami.. można na nich wyczarować dosłownie wszystko.. mogą to być skrzyneczki ślubne / świąteczne/ na herbatę/ dla dziecka... zakładam że cena dużej skrzynki około 130 - 150 zł (60x30 cm) / a mniejsze w granicach 60-80 zł (17x30cm), na chusteczki - nie pamiętam wymiarów ale w granicach 35-50 zł itd.. oczywiście im mniejsze skrzyneczki tym tańsze bo mniej materiałów/ mniej pracy itd...
Moje pytanie brzmi - czy skusiłbyś/skusiłabyś się na zakup takiej ręcznie robionej, pomalowanej, wyszlifowanej, polakierowanej i udekorowanej według własnych upodobań skrzyneczkę???? czekam na informację i wasze zdania czy jest sens zakładać firmę i próbować znaleźć chętnych na taki asortyment :)

Pozdrawiam,
Dorota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym kupiła, bo cenie rzeczy ręcznie robione. Pozostaje pytanie, jaka będzie jakość wykonania i pomysł, bo niestety moje spostrzeżenie jest takie, że techniką découpage zajmuje się coraz więcej osób, a efekty nie zawsze są dobre, można trafić na straszne niedoróbki :( Wydaje mi się absolutnie szczerze, bo znam kilka osób, które próbują się z tego utrzymywać, że jest to dość trudne..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

do góry