Widok
DEKORACJA KOŚCIOŁA
Dziewczyny, mam problem. Ślub już w tą sobotę a my dopiero w ubiegły piątek byliśmy u siostry zapytać o przystrojenie kościoła jaki koszt itd no i się załamałam! Żeby kościół ładnie wyglądał siostra kazała Nam kupić 3 duże bukiety, 8 małych i 12malutkich! W tym kościele nikt tego dnia nie bierze ślubu, może to głupie ale kościół jest brzydki!!! Okropny!!! Proposzcz nie dał Nam zgody na ślub w innej parafii ponieważ w tym kościele nikt nie chce brać ślubu! No nie dziwie się! Braki są ogromne, jedyne co kościół posiada to materiał na ławki który zostawiła jakiś czas temu pewna para.. Poza tym nic! Wściekła jestem na siebie okropnie, że dopiero teraz się obudziłam!
Poradzcie prosze jakie tańsze kwiaty można kupić żeby wszystko miało ręce i nogi.. za każdą radę będę wdzięczna..
Tutaj galeria kościoła
http://www.chrystuskrol.diecezja.gda.pl/fotokosciol.html
Dodam tylko, że na zdjęciach nawet ładnie się prezentuje..w porównaniu do tego co tam jest na prawdę.
Poradzcie prosze jakie tańsze kwiaty można kupić żeby wszystko miało ręce i nogi.. za każdą radę będę wdzięczna..
Tutaj galeria kościoła
http://www.chrystuskrol.diecezja.gda.pl/fotokosciol.html
Dodam tylko, że na zdjęciach nawet ładnie się prezentuje..w porównaniu do tego co tam jest na prawdę.
Kurczę, rzeczywiście nieciekawie! Z zewnątrz jak bunkier jakiś wygląda. Trzeba będzie niestety trochę zainwestować w dekoracje. Koniecznie duża ikebana pod ołtarz i coś do przejścia główną nawą. Osobiście nie lubię żadnych tiulów ani organdyn ale tu by się przydały. Zamiast tego można postawić wzdłuż nawy stojaki ze stroikami z kwiatami. Jeśli jesteś z Trójmiasta to jedź na giełdę; to zawsze taniej niż zamiawiać w kwiaciarni. Poproś kogoś z rodziny lub znajomych, może umieją robić takie dekoracje. Odradzam sztuczne kwiaty bo będzie wyglądało to jeszcze gorzej. Pozdrawiam :)))))
buninka, to mnie pocieszyłaś! ;-)))))) Bunkier hihi
W normalnym kościele koszta można podzielić na pół! W Naszym nie ma z kim..
Co do dekoracji, nie mam nikogo kto zna się na tym :(
Może wiecie jakie kwiaty powinnam kupić? Nie muszą trzymać się kilka dni! Wystarczy, że będą na moim ślubie. Chociaż siostra zastrzegła sobie, że kwiaty mają być jak najtrwalsze ;-))))))))
W normalnym kościele koszta można podzielić na pół! W Naszym nie ma z kim..
Co do dekoracji, nie mam nikogo kto zna się na tym :(
Może wiecie jakie kwiaty powinnam kupić? Nie muszą trzymać się kilka dni! Wystarczy, że będą na moim ślubie. Chociaż siostra zastrzegła sobie, że kwiaty mają być jak najtrwalsze ;-))))))))