Widok

DELPHI....KOKOSZKI...

Praca Temat dostępny też na forum:
Ktos pracowal w tej firmie? Chcialabym dowiedziec sie czy tam jest w porzadku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Hej, ja pracowałam do końca miesiąca ( 30.11.2011) nie chcieli przedłużyć ze mną umowy - i tak szczerze ja chciałam tylko taka pracę "na wakacje" a wyszło inaczej. Brygadzistka ( z jednej linii co pracowałam ) podeszła do mnie i mówi - "nasz zakład rozwiązuje z Tobą współpracę". poszłyśmy do szatni i musiałam zostawić fartuszek, kluczyk i indentyfikator, a butki sobie wziąc i zrobic z nimi co chcę. Więc dziewczyny - zanim podejmiecie prace w DELFAJU - POMYŚLCIE czy warto. proponuje iść do ALGIDY. jak coś mam tam nr tel.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie pracuje tam bo:
"Ja idąc tam do pracy zakładałam że to tylko na jakiś czas, do czasu znalezienia lepszej pracy, no i tak się stało." - pisałam o tym w wątku do którego link podałam już wyżej.
Nie jest to ambitna praca, więc myśle że raczej mało osób idzie tam "na lata", może z wyjątkiem osób które są przed emeryturą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dokladnie praca dla zdesperowanych i te głupie kierowniczki masakra.... Pracowalam tam moi znajomi rowniez jak najdalej z tego syfuuu
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
to dlaczego juz tam nie pracujesz?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wypowiadałam się w wątku na ten temat
http://forum.trojmiasto.pl/Praca-t250352,1,33.html

Praca jak to na produkcji, ale nie uważam żeby krzywda mnie tam spotkała- pracowałam 4 miesiące.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pracowałam tam przez rok wypłacalni są zawsze ale pośpiech wyrobienie norm traktowanie ludzi jak maszyny do robienia przełączników ,daj na luz to praca dla ludzi zdesperowanych co naprawdę nie mają co do gara włożyć
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odradzam pracę w DELPHI w Kokoszkach, pracuje już 4ty miesiąc i szczerze mam dosyć. Tu jest jeden post co mnie zaciekawił i tez bede sie niego trzymała

http://forum.trojmiasto.pl/DELPHI-t281992,1,33.html

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam niepolecam moja rodzina tam pracuje i znajomi pracuja tam tylko dlatego bo musza ale sa wykonczeni ....Oboz pracy masakra to chyba najgorsza fucha jaka moze byc ...Kazdy ma własne zdanie ale moje potwierdzi pare osob
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 9
Wypłacalni
za nadgodziny odpowiednio płacone pięćdziesiątki i setki czasami trzeba zostawać ale zależy od stanowiska.
Ludzie jak to ludzie charaktery są różne .

Delphi czyli praca na produkcji.
Jest norma którą trza wyrobić i tyle.

Nie jest to praca gdzie można zbijać bąki
Nudna i monotonna ale czas przynajmniej mija szybko.

Delphi to marka i to porządna. Ja nie mam zastrzeżeń, nawet polecam.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 59
płaca na godziny a nie na akord w zadnym wypadku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12
sa wypłacalni ale jak chcesz z nerwów pasc to idz tam jest masakra zmuszaja do nadgodzin jak nie to pozniej jezdza tak po tobie ze nie jestes w stanie psychicznie wytrzymac jak wezmiesz dzien wolnego albo nie przyjdziesz w sobote to wyzywaja sie a ogólem to nawet rozmawiac tam tez nie mozna jedna wielka porazka !!
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pracowała tam moja koleżanka, mobing !! a czy płacą to nie wiem.
Praca na akord, pośpiech.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 8
A w jakim sensie? Czy dobrze placa i czy sa wyplacalni?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
obóz pracy daj sobie na luz
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum Kokoszki

Błoga Bysewska (9 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

do góry