Widok

DERMATOLOG DLA DOROSŁEGO PRYWATNIE

Jako ,że można na was liczyć ,poproszę o namiar na dobrego dermatologa z Gdańska (Morena,Orunia,Zaspa,Wrzeszcz,Przymorze,Żabianka)
Zależy mi na czasie ,w przychodni pierwszy termin jest na wrzesień.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A próbowałaś w Nowym Porcie w Gdańskim Centrum Zdrowia na ul. Oliwskiej ? Dermatolog jest na NFZ. Jest 3 lekarzy, więc termin może być krótki. Byłem dwa tygodnie temu i czekałem jeden dzień na wizytę.
Jeśli jednak zależy Ci na prywatnym lekarzu to polecam prof. dr hab. Jadwigę Roszkiewicz z Sopotu ul. Kujawska 10. Kontakt 58 552 13 41 lub 601 173 844. Dawno nie byłem, ale kiedyś przyjmowała we wtorki między 18:00- 20:00.
Miro ,dzięki za odpowiedź skorzystam z obu opcji,zobaczę gdzie będzie szybciej.
W mojej przychodni też jest 3 dermatologów jednak dwoje z nich jest lub idzie na urlop
w kolejowym sa szybkie terminy,chyba ze tez jakies urlopy teraz maja
Witam polecam !
Cosmea
Lek. med. Andrzej Grabias

Gdańsk, ul. Spichrzowa 23/2 Ip.
Wejście przez pasaż, również od ul. Stągiewnej 9
Domofon 203

(+48) 58-320-14-04
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam dr Kisielewska a sopocie na chrobrego w przychodni,jak sie chce prywatnie to po prostu przychodzisz i wchodzisz nastepna w kolejce;)a jest super specjalistą..z tego co pamiętam to w pon i czw przyjmuje 12-18 a w pozostale dni od 8 do 14..ostatnie pietro przychodni...polecam,są..wizyta chyba ostatnio jak bylam to jaka max 70zl...ale chyba nawet mniej
ja ostatnio też potrzebowałam pilnie dermatologa, obdzowniłam wszystkie przychodnie i nic, w końcu trafiłam na przychodnię na ul Wajdeloty przy basenie. Zapisałam się z dnia na dzień. Niestety nie pamiętam nazwiska lekarki, ale spróbuj może ci się uda.
dodam, że była to wizyta z NFZ.
Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc.Jutro rano podzwonię
i popytam .W pierwszej kolejności lekarzy którzy przyjmują w poniedziałki.
Pozdrawiam
Tak Tak Grabias jest rewelacyjny tez POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Waldeloty we Wrzeszczu (na NFZ) przyjmuje dr Ewa Zarazińska. Cudowna kobieta! Szczerze ją polecam. Na wizytę od momentu rejestracji czekałam kilka dni. Jedynie ona potrafiła (prawidłowo) zdiagnozować moją chorobę w przeciwieństwie do dr Ilony Michniewskiej z Nowego Portu (Gdańskie Centrum Zdrowia na Oliwskiej), która jedyne co potrafiła to leczyć doraźnie, objawowo. Przez kilka miesięcy przepisywała mi koleśne maści ze sterydami (których jak wiadomo długo stowować nie wolno) i tylko mi się pogorszyło. Stwierdziła, że potrzebne mi są specjalistyczne badania, ale nigdy (mimo usilnych próśb) nie powiedziała jakie to mają być badania i nie dała mi na nie skierowania. Kazała iść prywatnie. Teraz w Nowym Porcie przyjmują jeszcze 2 inne lekarki, ale u nich nie byłam. Terminy w Nowym Porcie zawsze mieli dość krótkie, prywatnie niby też przyjmują (50zł wizyta, tak powiedziano mi w rejestracji), ale to zależy od lekarza (dr Michniewska stwierdziła, ze prywatnie może mnie przyjąć, ale w innej przychodni za 120zł, bo tu tylko na NFZ - dodam, że jak z nią rozmawiałam nie miała absolutnie żadnych pacjentów).
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Co zaostrza łuszczycę skóry głowy? (3 odpowiedzi)

Ktoś może walczy z łuszczycą na skórze głowy? U mnie jest coraz gorzej, na tyle, że normalnie...

do góry