Widok

DJ BULI znacie go? prosze o opinię

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam, znacie moze dj Buli, kolega mi go polecil ale nie mgoe znalezc o nim wiecje info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam takiego DJ-a. Tyle ze nie wiem czy mówimy o tym smym bo one ze śląska jest. Byłam na jednej imprezie co grał. To był sylwester był w Brennej teraz 2012 na 2013 rok. Fajnie było. sylwester był utrzymany w konwencji kowbojskiej. Tak żesmy sie umówili ze znajomymi. I wynajelismy tego DJ-a na naszego sylwestra. Bardzo dobrze złapał klimat.
Wszystkim nam, a było nas ze 40 ludzi, się podobalo. Ja moge z czystym sumieniem polecić.

Wiem, że późno odpowiadam na tego posta (5 lat po czasie), ale moze ktomus sie przyda opinia o tym DJ-u.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dj Buli gra w Faltomie wszystkie imprezy. Goście są zachwyceni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Raczej nie wszystkie ... !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witamy
Nasze wesele grał dj buli goście wszyscy byli zadowoleni ,wszystkie szczegóły omówiliśmy na spotkaniu ,muzyka dopasowana tak jak chcieliśmy ,polecamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też pracuję w Faltomie ;-)
Dj Buli gra większość imprez dla Faltomu ale jak Młodzi lub inne firmy itd chcą innego dj to mają innego.
Zawsze goście są zadowoleni z jego pracy.
image
Ja byłam na weselu gdzie grał. Było typowo. Goście się bawili. Muzyka standardowa, jak na weselu. Młodzi mówili, że nie zastosował się do ich wytycznych m.in. odnośnie oczepin. W mojej ocenie oczepiny były za długie i nudne.
DJ Buli ze Śląska nigdy ne grał dla Faltomu może tam gra jakiś inny.
Ten ze śląska co go znam to z tego co wiem zajmuje się tylko weselami, sylwestrami i tym podobnymi imprezami zamkniętymi. Ogólnie robi fajne imprezy. Jednak jak wiemy według przyslowia "jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził". Mnie się jego imprezy podobają, a bylam już na 3 weselach przez niego granych. I sama sobie też go zamówię na swoje wesele.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry