Widok

DJ Jacek Antkowiak - opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny,
Czy miała któraś z Was ostatnio na weselu Dj Antkowiaka? Jesteście zadowolone z jego usług? Bo moja przyszła teściowa koniecznie chce orkiestrę, a my DJ. Także jak już będzie DJ to nie może być klapy, bo nie chcę usłyszeć "a nie mówiłam...";)
Pozdrawiam!
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy on naprawde ostatnio u nikogo nie gral?:(

image
image
image
Ja go wybralam na swoje wesele. Opierajac sie na dobrych opiniach tu na forum wiec...mam nadzieje ze sie nie zawiode.
A chciałam Was zapytać ile mniej- więcej bierze za wesele, a ile za poprawiny? Bo na wesele mam zespół, a na poprawiny zastanawiamy się nas DJem. pozdrawiam :)
magdallen3 napisał(a):

> Ja go wybralam na swoje wesele. Opierajac sie na dobrych
> opiniach tu na forum wiec...mam nadzieje ze sie nie zawiode.

Magdallen3 a kiedy masz wesele?

image
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My jesteśmy bardzo zadowoleni (ślub był prawie rok temu – 29.09.2007). Nie chcieliśmy orkiestry, tylko DJa. Nie widzieliśmy, jak Jacek gra na żywo, ale zrobił na nas tak ogromne wrażenie swoim zaangażowaniem, starannością, dobrym przygotowaniem i wysoką kulturą osobistą, że zdecydowaliśmy się na niego. To był dobry wybór. Rozmawialiśmy jeszcze z kilkoma DJami, ale Jacek wygrał z wszystkimi.
Na weselu przekonaliśmy się, że Jacek uwzględnił nasze wszystkie, nawet nietypowe, życzenia (muzyczne ale także dotyczące oczepin, organizacji imprezy itp.). Nasze wesele było w stylu starego rocka, ale była też muzyka współczesna z list przebojów, nie było za to piosenek biesiadnych i disco polo (bo tak się z Jackiem umówiliśmy). Bawiły się wszystkie pokolenia.
Goście byli zadowoleni. Były piosenki na zamówienie, z dedykacjami, od nas i od gości, a Jacek miał ze sobą TYLE płyt, że był w stanie odtworzyć dowolnie wybrany przez gości utwór.
Oprócz oczepin, w trakcie wesela były zabawy taneczne.

Jednym słowem: Jacek to gość z klasą

-.-
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak ...tak ...Rok temu i ciągle śledzisz to Forum :)) ???
Chyba tylko naiwniaczki i naiwniacy tacy jak DJ Jacek Antkowiak w to uwierzą ;))
Kryptoreklama bez dwóch zdań - do tego przeprowadzona w sposób bardzo mało inteligentny (by nie napisać głupi).
DJ Jakubek i Limal robią to o niebo bardziej staranniej, mają podstawione nicki, suwaczki itp.
Ucz się od nich to może złapiesz kogoś na te swoje pochwalne texty ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
DJ Antkowiak to totalna klapa. Grał na moim weselu rok temu i okazało się że nie miał większości utworów o które go prosiliśmy. Gra tylko biesiadę i disco-polo i strasznie przynudza. Zabawy które przeprowadza są nudne i nieciekawe. Nie polecam. Skończył grać o 1 w nocy bo powiedział że nie ma już innych utworów w swojej kolekcji. Może to i dobrze bo i tak już nikt się nie chciał bawić przy takim DJ-ju.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
no akurat w tą opinię to nie wierzę, bo widzę że wszystkich DJ na tym forum krytykujesz....

image
image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakoś zupełnie w to nie wierzę.Co prawda na weselu granym przez Jacka -nie byłam, ale za to bawiłam się na wielu innych imprezach na których grał Jacek. Nie ma takiej możliwości żeby "nie miał utworów aby grać" , zawsze był profesjonalnie przygotowany, zawsze bardzo szarmancki i zawsze wyjątkowo kultularny. Poza tym -przecież to były prezenter radiowy, a oni znają się na rzeczy jak mało kto. A Ty Angelika widocznie nie masz pojęcia o sprawie, trzeba bylo zaprosić kapele heavy metal- może wtedy byłabyś zadowolona.
Poszperaj po forum i poszukaj moich innych postów, zanim zaczniesz wypisywać takie bzdury.

-.-
dziękuję za opinię :-)

image
image
image
pozdrowienia dla Angeliki
takie żarty rozbawiają mnie do łez...

a co do Jacka, to polecam (u nas grał jego kolega, ponieważ Jacek już nie miał wolnego terminu)
Bawiłam się na rodzinnym weselu gdzie grał Jacek - full profesjonalizm, po tym weselu i po opiniach naszych znajomych miał grać u nas.
szczerze mówiąc zarówno jego jak i Tomka Kamińskiego będę długo polecać.
To są profesjonaliści na bardzo wysokim poziomie. Podstawą ich dochodu nie są wesela i to bardzo dobrze widać słuchając ich pracy.
Żadnych żenad nie będzie. Wszystko według planu i na 200% jakości.

PS gosia dim nie jest "ściemnianym djem :) i co w tym dziwnego, ze po roku zagląda na forum?

Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie, do DJstwa mi daleko, a na forum wciąż chętnie zaglądam ;-)
Co rusz któraś koleżanka szykuje się do ślubu (taki wiek) i szuka rady, a ja dzięki forum jestem na bieżąco.

-.-
Czesc,
jaki jest adres strony tego DJ Antkowiaka ? Polecalibyscie moze jeszcze kogos ??

Dzieki!
Baltika, nie wiem czy Jacek Antkowiak ma stronę. My się z nim kontaktowaliśmy mailowo (muzykorama@wp.pl) i na komórkę (numer dostaliśmy od zaufanej osoby, dlatego nie podaję dalej).

-.-
Antkowiak już sie nawet nie reklamuje dlatego najlepiej bedzie jak skontaktujesz się z nim drogą mailową. Na pewno poda Ci nr tel i umówi się na spotkanie, jak będzie miał wolny termin.Pozdrawiam!

image
image
image
Hej
wprawdzie nigdy nie byłam na weselu na którym "grał" Pan Jacek ale kilka imprez w jego wydaniu mam już za sobą. Muzyka jest świetna, przemiły człowiek i zawsze gotowy do eksperymentów. Zawodowo organizuje imprezy firmowe i zawsze byłam zadowolona zarówno z Pana Jacka jak i Tomka Kamińskiego. Naprawdę POLECA !!!! Nie wierzę że skończył grać po 1 w nocy- chyba że tak się umówiła z Nim para młodych.
dziekuję za opinię. Chyba nie mam jednak czym się martwić :)

image
image
image
Czekasia i marek napisał(a):

> Hej
> wprawdzie nigdy nie byłam na weselu na którym "grał" Pan Jacek
> ale kilka imprez w jego wydaniu mam już za sobą. Muzyka jest
> świetna, przemiły człowiek i zawsze gotowy do eksperymentów.
> Zawodowo organizuje imprezy firmowe i zawsze byłam zadowolona
> zarówno z Pana Jacka jak i Tomka Kamińskiego. Naprawdę POLECA
> !!!! Nie wierzę że skończył grać po 1 w nocy- chyba że tak się
> umówiła z Nim para młodych.

Czesc! polecacie p. Tomka? dalibyscie mi jakiegos maila do siebie, bo mam pare pytanek...z gory wielkie dzieki!
Natalia
na naszym weselu Jacek Antkowiak spisał się na medal; jest profesjonalny, oryginalny, z poczucie humoru, spełnia to o czym mówił przed weselem, stosuje się do naszych życzen, doradza jesli chodzi o zabawy. Jeśli miałabym oceniać to: najpierw jest dj J.A, potem długo długo nic, a potem reszta djów. Byłam na niejednym weselu, lepiej wydać więcej na dj i mieć pewność że ludziska będą się bawić.
Ale ucieszyła mnie ta opinia :) Mamy już podpisaną z nim umowę i teraz sobie myślę, że jakby było coś nie tak, to teściowa by mi dała popalić, bo koniecznie chciała orkiestrę :P Uspokoiłaś mnie :) A czy on z kolei za dużo nie gada hehe? pozdrawiam!
image
image
image
Miałam wesele 22 sierpnia 2009. Jacek to dj numer 1!!! Jest profesjonalny, zabawny. Nie znam drugiej osoby, która z takim zaangażowaniem i pasją zajmuje się swoją pracą. Nigdy nie zdecydowałabym się na innego DJa.
my też będziemy mieli Jacka u siebie na weselu. Zrobił bardzo dobre wrażenie, niezwykła osobowość. Dorota, a tak z ciekawości na jakie zabawy się zdecydowaliscie?
Jeśli o nas chodzi to uważamy, że wszelkie zabawy na oczepinach to totalny kicz więc ustaliliśmy z Jackiem minimum tego co powinno się zrobić. Mieliśmy "Jezioro Łabędzie" (faceci tańczący w śmiesznych nakryciach głowy i spódnicach) i jeszcze jedną zabawę. Myślę, że Jacek Wam doradzi. Zresztą wybraliście świetna osobę i naprawdę nie macie się czego obawiać. Pozdrawiam:-)
Jacka poznaliśmy na weselu mojego kuzyna. Był super ! Nasze wesele odbylo sie 21 kwietnia 2012 i bylo bardzo, bardzo fajnie !!!! Bardzo polecamy. Goście byli zachwyceni! Super zabawa, zero kiczu! Dopasuje sie do kazdego! POLECAMY!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
też polecam bo gość który pracował w radio musi znać się na muzie:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam jak najbardziej gwarant super imprezy