Widok

DJ LEO SOPOT Leszek Szymczukiewicz wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
witajcie - szukam opinii o dj Leo z Sopot - a o nim bardzo mało ... do tego strona www w przebudowie...

ktoś może opisać jak wygląda impreza weselna z dj LEO - tj. Leszkiem Szymczukiewiczem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pewnie po takim czasie moja opinie nie przyda się autorce zapytania, ale może ktoś inny skorzysta...

Pan Leszek grał u mnie na weselu i jestem bardzo zadowolona. Wszystko można z nim uzgodnić i zagra to, co para młoda wybierze. Nic nie narzuca, ale potrafi doradzić. Fajnie poprowadził zabawy, konkursy, podziękowania itp. W trakcie imprezy dostosował przerwy i muzykę do ludzi, kótrzy się bawili.

Najlepszym podsumowanie będzie to, że wszyscy goście chwalili dj'a a po imprezie właścicielka sali poprosiła o kontkat do niego, by polecać go innym.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
A kiedy było Wasze wesele? U nas też będzie grał i zastanawiam się jak to będzie...Proszę o opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
no to w ramach podziękowań dla Leszka- polecam bardzo!!!

w maju plan a w lipcu wesele - Leszek nie był nam wcześniej znany-sprawdził sie na 100 %. serdecznie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry