Widok

DJ Mariusz Małek zna ktoś?

Wesele Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten dj - prezenter prowadził moje wesele i niestety najlepszej opinii o nim nie mam. Uważa się za nie wiadomo kogo z branży muzycznej ale wesela to on poprowadzić nie umie. Przez cały czas "przypominał" że świadkowie są odpowiedzialni za to co się dzieje na parkiecie i nawet raz zza konsolety nie wyszedł. Nie potrafił zachęcić gości do zabawy ani tym co mówił (prawie nic) ani muzyką. Jak leciała jakaś popularna piosenka i więcej osób na parkiecie się pojawiło to następną piosenkę dawał jakiś gniot i wszyscy się rozchodzili. Popsuł pierwszy taniec puszczając inną wersję zapowiedzianej wcześniej piosenki. Najgorzej z konkursami. Był jeden. W ogóle ludzi nie zgromadził tylko świadkowie nagonili ale niewielu i "przeprowadził" konkurs dla 6 osób! to było żałosne, normalnie wstyd. W czasie oczepin przy tańcu z parą młodą i zbieraniu pieniędzy do koszyczka zawołał cenę wywoławczą 100 zł!! czym odstraszył wszystkich i nikt nie chciał iść pierwszy wrzucić mniejszego banknotu więc staliśmy z mężem jak kołki. Wyszło na to że chcieliśmy kasę wydębić a to miała być miła zabawa. Porażka! Oprócz tego gburowate i szorstkie usposobienie! Totalnie na odwrót niż być powinno - zamiast otwartego i przyjaznego, nie ma co liczyć że poprowadzi zabawę. Muzykę puszcza ale i tak nie można jej ocenić wysoko.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie dziwię się jego zachowanie często prywatnie jest kiepskie i nieciekawe oszust i beznadzieja. Każdy kto go bliżej pozna to stopuje ja dałam się nabrać i ostrzegam inne osoby przed nim kłamie i zmyśla na poczekaniu plącząc się w kłamstwach. Myśli co by tu zrobić i zarobić by się nie narobić.eva
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry