Widok

DJ Przemek

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś miał przyjemność bawić się na imprezie "rozgrzewanej" przez tego pana??
A może znacie osoby które mogą podzielić sie wrażeniami.

Z góry dziękuję za odpowiedz

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jakies nazwisko DJ Przemka? może być kilku, więc lepiej sprecyzować :)
Masz rację chodzi o: Przemysław Krawczykowski - Dj Przemek

Pozdrawiam
czyli o tego : http://www.djprzemek.pl/
a to ja miałam Pana Przemka na moim weselu, smiało polecam, nie miałam zadnych zastrzezeń.
To fajnie a może coś więcej?? jak muzyka, czy spełnia oczekiwania młodych, czy gra muzykę wg zaleceń???
Polecam dj Przemka. Profesjonalista w każdym calu!!!

image [/url]
bez problemu - ustaliliśmy wczesniej jaka muzykę chcemy, daliśmy listę piosenek, ktore chcielismy zeby były, ustalenia co do konkursow tez bez problemu. na weselu goscie byli zadowoleni - bawili sie wszyscy, i młodiz i starzy, Pan Przemek nie robi problemu z piosenkami na życzenei - wystarczyło ze ktos poprosil o piosenkę i juz leciała. Nie było tez sytuacji ze DJ zwija się o określonej godzinie - pojechał dopiero jak powiedzielismy ze juz koniec, ale grał naprawdę do ostatniego goscia (planowalismy zakonczenie wesela o 5, a skonczyło sie ok7 :)) Nie bylo tez problemu z dojazdem i transportem sprzętu - mieslimy wesele spory kawałek za gdańskiem, ale Pan Przemek nie potrzebował naszej pomocy :) ja jeszcze masz jakies pytania to pisz :)
WIELKIE DZIęKI WSZYSTKIM ZA POMOC
NIESTETY NIE MIAł WOLNYCH TERMINóW I NIE UDAłO SIE ZGRAć:(
ALE I TAK DZIęKUJę ZA POMOC!!
Też grał na naszym weselu i było OK. Wszystko można z nim ustalić, jest elastyczny. Potwierdzam, że gra do końca, czyli do "ostatniego gościa". Dysponuje profesjonalnym sprzętem. No i ma bardzo miły głos.
Pan Przemysław Krawczykowski (dj. Przemek) jest człowiekiem o pełnej kulturze osobistej. Idealnie dopasowuje się do uczestników zabawy, obserwuje reakcje gości weselnych i reaguje na nie. Na naszym weselu wszystkich porwał do tańca. Konkursy i zabawy jak najbardziej kulturalne i ciekawe oraz na poziomie (Wszyscy goście się dobrze bawili)
Oprawa audiowizualna również na bardzo wysokim poziomie. Doskonała współpraca

Szczerze polecamy tego Pana