Widok

DJ czy orkiestra?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czesc Dziewczyny! Bierzemy slub w czerwcu 2011 i nie mozemy sie zdecydowac - DJ czy orkiestra? Zalezy nam, zeby nie bylo to "polskie, wiejskie weselisko", z biesiada i konkursami, ale bardziej cos w strone eleganckiego przyjecia z tancami. Dla nas to wyjatkowa chwila i dlatego chcemy, aby bylo uroczyscie. Moj narzeczony nie ma przekonania do orkiestry, obawia sie, ze z wesela wyjdzie wowczas biesiada, a muzycy beda falszowac albo narzucac swoj repertuar, tlumaczac, ze to sa weselne szlagiery, lub tez ze nie potrafia czegos zagrac. Poza tym mozna sie zgodzic, ze "covery" nie zawsze brzmia tak samo dobrze, co oryginalne nagrania. A jak Wy uwazacie? Co moglybyscie doradzic? Z gory dziekuje za wszystkie opinie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
DJ! oczywiwscie, ktory nie tylko gra, ale tez prowadzi impreze! Ja osobiscie polecam DJ Marcela!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znam kilkadziesiąt zespołów, przy których wielu DJ'ów może się schować, ale takie zespoły się cenią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko DJ. Zadna orkiestra nie ma porównania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim zdaniem jeżeli masz takie wątpliwości najlepiej połączyć dwa w jednym. Byłem na imprezie gdzie do 1 była muzyka na żywo potem połączenie z dj weselnym. W tym specjalizuje się znany w trójmiascie muzyk weselny. http://www.muzykweselny.pl Polecam!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja byłam na weselu które prowadził dj i ludzie się lepiej bawili niż na weselu na którym był zespół, gdyż grali piosenki na tą samą nutę....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
DJ lepiej dopasuje sie do Waszych wymogów. A z takim podejściem to lepiej wynając sobie klub w Sopocie;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zespół - tylko i wyłącznie, to nie dyskoteka :)
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Albo dobra kapela grająca w pełnym składzie albo DJ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepiej wziąć zespół, który gra troszkę i w przerwach realizuje muzykę w formie DJ - np. część utworów realizowana przez zespół toasty (które z taśmy dziwnie brzmią do śpiewania przez gości) a resztę np. prowadzić w formie djstwa. zapraszam do kontaktu na charlie@gd.onet.pl napisze więcej. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Podaj maila zgłoszę swoją ofertę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czysta prawda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
... niech przemówi muzyka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zobacz co massuana robi!!!!!!!! to się dopiero nazywa desperacja!!!!
mniej agresji, anty.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zero odpowiedzi na pytanie, zero argumentów dlaczego nie DJ tylko namolna reklama zdesperowany firefox spamerze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.myspace.com/firefoxzespol
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wpisz w google" "grupa muzyczna na żywo". Pierwszy link w wynikach...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ktos ma jeszcze jakies propozycje zespolow w takich klimatach i niespiewajacych do pelnych gotowych podkladow?
Malibu Latino - zajety, Fox Art - sprobujemy. Cos jeszcze?
Dzieki z gory.
Dzieki - skontaktujemy sie z nimi, bo w necie robia nienajgorsze wrazenie. Szkoda, ze nie udalo sie z Malibu Latino, ale nie dziwie sie, ze maja pozajmowane terminy :)
A skad zalozenie, ze muzyka, o jaka nam chodzi, nie bedzie odpowiadala naszym gosciom? Nie czuje jednak, dlaczego z wesela mielibysmy robic biesiadna szopke z muzyka, przy ktorej nikt nie bawi sie na 'zwyklych' imprezach, ktorej nikt na co dzien nie slucha i z ktorej szydzi, bo to 'obciach' sluchac czegos takiego. Dlaczego na weselu nie moze byc wspolczesna, taneczna muzyka, ktora kazdy zna, przy ktorej kazdy podryguje, nuci i zna? Nie wyobrazam sobie rockowych aranzacji utworow, o ktore mnie podejrzewasz, ale podobnie nie wyobrazam sobie biesiady i discopolo. Poza tym (to juz tak poza tematem) nie wszyscy maja ciocie i wujkow (w tym miejscu polecam slownik ortograficzny) na dalekiej prowincji :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam anielską cierpliwość ale i ona ma swój kres. Czy człowiek, z głową wypełnioną pustką (czyt. Dorniak) w końcu się zamknie? Dlaczego jednokomórkowce mają wstęp na forum?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry