Widok

DJ na wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam.Poszukujemy wraz z Narzeczoną DJ na nasze wesel.I oczywiście interesują Nas wasze opinie.Kogo polecacie z wesel,w których uczestniczyliście.
Wesele będzie raczej dla ludzi młodych,ale oczywiście nie możemy zapomnieć o części rodzinny tej bardziej doświadczonej:).
Zależy nam na tym,aby to był DJ,który potrafi improwizować,zareagować, gdy coś nie"trybi",który potrafi poprowadzić oczepiny,rozbawić gości różnymi zabawami.Filmy z umiejętnościami DJ(linki) mile widziane.
Cena i termin będziemy ustalać indywidualnie z DJ'ami ale najpierw musimy mieć w czym wybrać.Z góry dziękujemy bardzo za odpowiedzi, no i wam również życzymy powodzenia w jednym z najpiękniejszych dni w życiu każdej pary jakim jest dzień Ślubu wesela i nocy poślubnej :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zacznijcie od przeszukania forum, bo takich watkow bylo mnostwo. to po 1.

a po 2 nie spodziewajcie sie zbyt wiele po nocy poslubnej bo jedyne o czym bedziecie marzyli po weselu to podusia i sen:)
www.djalexx.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To Wy macie szukać DJ-a a nie oni mają się zgłaszać. Dostaniecie oferty tylko od amatorów i od DJ-ów bez większego doświadczenia. Prawdziwy DJ- Wodzirej nie rozsyła ofert bo zwyczajnie nie ma na to czasu i nie musi się reklamować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiele prezenterów ma pozajmowanych wiele terminów nawet na 2 lata naprzód.
Może więc podacie datę tegoż wspaniałego dnia...
Pozdrawiam
A moze solo band sie wam spodoba... polecam.
Adrian Gustaw Gra Gitara. www.gra-gitara.pl
DJ WODZIREJ "GEORGE"
Profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie.
Każdy rodzaj imprezy
Impreza , zabawa ze mną na zawsze pozostanie w Twojej pamięci. Każde pokolenie , poprzez wyjątkowy dobór muzyki i animacji przeniosę w najpiękniejsze chwile z ich młodości. A młodszemu pokoleniu pozwolę się poczuć jak w najlepszych klubach słonecznej Ibizy. Twoi goście będą wspominali tą imprezę jako najlepszą w ich życiu.
Spróbuj a będzie to Twój najlepszy wybór!
Telefon: 888-185-449
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, na naszym weselu grał rewelacyjny Dj. Byłismy z niego na prawdę zadowoleni grał fajną muzykę, potrafił rozruszać całe towarzystwo a w szczególności naszą ,, starszą młodzież ,,. poprowadził nam oczepiny, zrobił mnóstwo konkursów- przebieranych, z udziałem młodzieży jak i tej naszej starszej. Caly czas nas czymś zaskakiwał, miał dla nas mnóstwo niespodzianek - na naszym weselu było mnóstwo śmiechu i dobrej zabawy. Dj polecałam już kilkakrotnie i zawsze otrzymywałm pozytywną opinie na jego temat.
Dj Mario tel. 501642683
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
witam, z tego co widzę to mieliśmy tego samego Dj. Byl naprwadze super. Podpisuję się pod tym co napisała Agnieszka . Pozdrawiam

Dj Mario tel: 501642683
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A dj mario nie ma roboty bo wali wszędzie autoreklame ;)
I do tego wspaniałe opinie o sobie wysyła z tego samego IP :)

Bezczelna autoreklama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe...
polecam się

www.djmandaryn.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
:http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1605716_dj_na_wesela_i_imprezy_okolicznosciowe.html mam wolny termin. polecam się Zbyszek Welter

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
musicie być czujni,często to sami dj nakręcają opinię o sobie.Chcecie mieć Lenny Kravitza na weselu,mam tu takiego dj,naprawdę szczerze polecam,Robert Hennig,nr nie mam,ale spróbuj go poszukać na forum,może ktoś będzie miał,pracował chyba jako pogodynka,także TVP3 powinna mieć-POWODzENIa życzę...
Do tej pory się nie odzywałem, ale nie mogę...

AUTOREKLAMA!!!

Jeśli już musisz się pan, panie Hennig reklamować, to rób to uczciwie.
Byliśmy kiedyś na weselu gdzie grał pan Robert Jakubek. Impreza przeprowadzona rewelacyjnie. Byliśmy zachwyceni jako goście. Na nasz ślub miał zajęty już termin. Naszym DJ był pan Marcin z 4pm. Także jestem zadowolona z przeprowadzenia naszej imprezy. Goście nas pytali nawet o namiary na niego, więc im także musiało się podobać. Polecam tych dwóch panów, bo z nimi miałam styczność i bardzo miłe wspomnienia dobrej zabawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
DJ Little Mario zapraszam na stronę.
www.little_mario.republika.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
znam Dj Mario i jest dobrym dj ale jak ktos zazdrosci to to wypisuje takie bzdury.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
pozdrawiam DJ little mario :) polecam :) niedawno grał na moim weselu :) jest spoko :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Posiadam duże doświadczenie w obsłudze przyjęć weselnych oraz urodzinowych a także prowadzenia disco-dancingów i imprez integracyjnych. Moja domena, to muzyka lat 60, 70 i 80-tych oraz współczesna, krótko mówiąc: przebój za przebojem, muzyka tylko taneczna. Zapraszam do współpracy. DJ Zibi tel 603217068
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry