Widok
DJ na wesele
Witam.Poszukujemy wraz z Narzeczoną DJ na nasze wesel.I oczywiście interesują Nas wasze opinie.Kogo polecacie z wesel,w których uczestniczyliście.
Wesele będzie raczej dla ludzi młodych,ale oczywiście nie możemy zapomnieć o części rodzinny tej bardziej doświadczonej:).
Zależy nam na tym,aby to był DJ,który potrafi improwizować,zareagować, gdy coś nie"trybi",który potrafi poprowadzić oczepiny,rozbawić gości różnymi zabawami.Filmy z umiejętnościami DJ(linki) mile widziane.
Cena i termin będziemy ustalać indywidualnie z DJ'ami ale najpierw musimy mieć w czym wybrać.Z góry dziękujemy bardzo za odpowiedzi, no i wam również życzymy powodzenia w jednym z najpiękniejszych dni w życiu każdej pary jakim jest dzień Ślubu wesela i nocy poślubnej :D
Wesele będzie raczej dla ludzi młodych,ale oczywiście nie możemy zapomnieć o części rodzinny tej bardziej doświadczonej:).
Zależy nam na tym,aby to był DJ,który potrafi improwizować,zareagować, gdy coś nie"trybi",który potrafi poprowadzić oczepiny,rozbawić gości różnymi zabawami.Filmy z umiejętnościami DJ(linki) mile widziane.
Cena i termin będziemy ustalać indywidualnie z DJ'ami ale najpierw musimy mieć w czym wybrać.Z góry dziękujemy bardzo za odpowiedzi, no i wam również życzymy powodzenia w jednym z najpiękniejszych dni w życiu każdej pary jakim jest dzień Ślubu wesela i nocy poślubnej :D
DJ WODZIREJ "GEORGE"
Profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie.
Każdy rodzaj imprezy
Impreza , zabawa ze mną na zawsze pozostanie w Twojej pamięci. Każde pokolenie , poprzez wyjątkowy dobór muzyki i animacji przeniosę w najpiękniejsze chwile z ich młodości. A młodszemu pokoleniu pozwolę się poczuć jak w najlepszych klubach słonecznej Ibizy. Twoi goście będą wspominali tą imprezę jako najlepszą w ich życiu.
Spróbuj a będzie to Twój najlepszy wybór!
Telefon: 888-185-449
Profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie.
Każdy rodzaj imprezy
Impreza , zabawa ze mną na zawsze pozostanie w Twojej pamięci. Każde pokolenie , poprzez wyjątkowy dobór muzyki i animacji przeniosę w najpiękniejsze chwile z ich młodości. A młodszemu pokoleniu pozwolę się poczuć jak w najlepszych klubach słonecznej Ibizy. Twoi goście będą wspominali tą imprezę jako najlepszą w ich życiu.
Spróbuj a będzie to Twój najlepszy wybór!
Telefon: 888-185-449
Witam, na naszym weselu grał rewelacyjny Dj. Byłismy z niego na prawdę zadowoleni grał fajną muzykę, potrafił rozruszać całe towarzystwo a w szczególności naszą ,, starszą młodzież ,,. poprowadził nam oczepiny, zrobił mnóstwo konkursów- przebieranych, z udziałem młodzieży jak i tej naszej starszej. Caly czas nas czymś zaskakiwał, miał dla nas mnóstwo niespodzianek - na naszym weselu było mnóstwo śmiechu i dobrej zabawy. Dj polecałam już kilkakrotnie i zawsze otrzymywałm pozytywną opinie na jego temat.
Dj Mario tel. 501642683
Dj Mario tel. 501642683
Byliśmy kiedyś na weselu gdzie grał pan Robert Jakubek. Impreza przeprowadzona rewelacyjnie. Byliśmy zachwyceni jako goście. Na nasz ślub miał zajęty już termin. Naszym DJ był pan Marcin z 4pm. Także jestem zadowolona z przeprowadzenia naszej imprezy. Goście nas pytali nawet o namiary na niego, więc im także musiało się podobać. Polecam tych dwóch panów, bo z nimi miałam styczność i bardzo miłe wspomnienia dobrej zabawy.
Posiadam duże doświadczenie w obsłudze przyjęć weselnych oraz urodzinowych a także prowadzenia disco-dancingów i imprez integracyjnych. Moja domena, to muzyka lat 60, 70 i 80-tych oraz współczesna, krótko mówiąc: przebój za przebojem, muzyka tylko taneczna. Zapraszam do współpracy. DJ Zibi tel 603217068
http://www.mlodewilkidj.pl
99% zadowolonych klientów, 1 %zostawiamy tym, którzy przesadzili z alkoholem i nic nie pamiętają.
99% zadowolonych klientów, 1 %zostawiamy tym, którzy przesadzili z alkoholem i nic nie pamiętają.